Mégis hogy akarnak versenyezni a Jobbikkal?
Megnéztem a Jobbik pécsi lakossági fórumát:
http://www.youtube.com/watch?v=azUHav78Uqg
Hogy akar a többi párt ezekkel versenyezni? Ez volt a legprofibb lakossági fórum amit valaha láttam. Lényegretörő, érthető, kivetítővel együtt..
Ráadásul ez már az ötödik(!) fóruma volt aznap, ennek ellenére úgy beszélt Vona minta most kelt volna fel kipihenten. Vonának egyébként megdöbbentően jók a "szónoki" képességei. Miért van ez? Annyira érthetően és világosan tud beszélni az emberekhez, sehol nem láttam ehhez foghatót.
Szóval süllyed Gyurcsány, jön fel a Jobbik, mi lesz így srácok, lányok?? A Jobbik elszabadult! :D
Tetro olvasd újra a saját kérdésed és megérted honnan.
Azt kérdezted élete során egyszer.
17.50
nem, nem értetted. honnan van az infód? hasra csaptál?
Hát szerintem k#rva nagy beszédet tartótt Vona, nem is tudtam hogy ilyen nagy szónok.
Ha igy halad 2018-ban tényleg õ lesz a miniszterelnök.
"egy marék ember megy el az ilyenre csak."
Az egész országban egy marék ember él már csak.
Kérdező, Vona tudja, hogy te ezt szeretted volna hallani. Ezt mondta. Ebből nem következik, hogy ezt gondolta is. Ez már sokszor bebizonyosodott.
Aki szokott előadásokat tartani, tudja, hogy figyelni kell a hallgatóságot. El se hinnéd, a pulpitusról ez mennyire látható. Akinek van érzéke, minél többször mondja, annál profibb. A reakciók csiszolják a szövegét, hangsúlyait. Hidd el, minden jó előadó a nyolcadik előadását jobban mondja, mint az elsőt. Mindegy miről beszél, jobbról, balról, vagy éppen a kukacok szaporodásáról.
De abban igazad van, hogy kell a jó előadás, mert sokakat győz meg a szép beszéd. A tartalma nem érdekes, a többség nem is érti, nem is figyeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!