Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért hiszik itt azt sokan,...

Miért hiszik itt azt sokan, hogy a Jobbik győzni fog?

Figyelt kérdés
Szerintem ez teljesen irreális az új választójogi törvény tükrében, meg amúgyis. Vélemény?
2014. febr. 17. 10:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
57%

első!

tudod, Hitler sem akart népeket irtani. csak hát mindenkinek kell egy hobbi..

2014. febr. 19. 17:29
 12/20 anonim ***** válasza:

Kedves 11!

Első vagyok. Ez hobbi? Ó, nem. Hitler őrült volt és mérhetetlenül hataloméhes. Sőt, gyáva és undorító. Na de ez már a múlt. A jelenben hál' Istennek nincsenek ilyen államfők, és jelöltek sem. Amit a balliba média sugall és beépít az emberek tudatalattijába, h a Jobbik rasszista, fasiszta, szélsőséges, stb... azt az hiszi el, aki egyébként is befolyásolható. Persze nem mindegy, merre dőlsz, mint a napraforgó... Az igazságot azért nem ártana tudni. Én nem vagyok sem rasszista, sem fasiszta, 29 éves nő vagyok, és magyar. Számomra ez az, ami fontos. A magyarság, és becsület. Ezt sokan értelmezik másképp, ám ezt csak egyféleképpen lehet!

2014. febr. 20. 08:41
 13/20 Shai-Hulud ***** válasza:

@08:41

...és az iróniát sem érted. :D

2014. febr. 20. 08:50
 14/20 anonim ***** válasza:

13

te meg az igazságot utasítod el... pfff.... borzalmas...

2014. febr. 21. 08:26
 15/20 Shai-Hulud ***** válasza:

Miért utasítanám el? :)

Ez a te igazságod, a te véleményed, és természetesen jogod van hangoztatni (látod, mire jó ez a rohadt liberalizmus!)

Csak nem értem a dolgot.

Valaki poénkodott Hitlerrel, mire te megragadtad az alkalmat, hogy gyorsan kifejtsd a SAJÁT igazságodat, és elmondd hogy MÁSOK mennyire befolyásolhatók (mert te ugye nem), hogy TE aztán mennyire tudod az igazságot (mert mindenki más ugye hülye), és hogy te nem vagy se rasszista, se fasiszta (bár ezt senki nem is állította), és számodra a magyarság és a becsület a fontos (bár senki nem vonta kétségbe).

Ha végiggondolod, sok olyan dologra reagáltál, amit senki sem kérdezett, és aminek semmi köze az előző válaszoló iróniájához.

Az viszont látszik belőle, hogy

1. TÉNYLEG nem érted az iróniát,

2. megsértődsz, ha erre felhívják a figyelmedet,

3. ahelyett, hogy elgondolkoznál rajta, vagdalkozni kezdesz magad körül...

Természetesen azt teszel, amit akarsz (na lám, ismét a liberalizmus), csak ismét felhívom a figyelmedet, hogy ez sem éppen pozitív vonás...

De hát te tudod, mit hogyan csinálsz. :)

2014. febr. 21. 09:26
 16/20 anonim ***** válasza:

"Valaki poénkodott Hitlerrel, mire te megragadtad az alkalmat, hogy gyorsan kifejtsd a SAJÁT igazságodat"

Nos, ezzel poénkodni nem lenne szabad, hiszen amit művelt, nem poénos:((

"mindenki más hülye"

Valóban így értelmezed? Senki sem mondta ezt, és nem is gondolom így. Mindenkinek meglehet a saját véleménye, amit nyugodtan lehet hangoztatni... Irónia meg végképp nem volt benne. Saját igazság? Miért? Sokféle van? Szerintem nem.

2014. febr. 22. 12:38
 17/20 anonim ***** válasza:

1. a hazaszeretettel nincs semmi baj. én is szeretem a hazámat.

2. nyogodtan poénkodhatok Hitlerrel(liberializmus).

3. ha egy kicsit utánaolvasnál a Jobbik gazdasági programjának, ami egy összecs*szett sz*r, látnád, hogy ha (aminek az esélye 0) a Jobbik hatalomra kerülne, úgy dõlne össze az ország, mint egy kártyavár. jelenleg a "nyugat seggét nyalva" képes fennmaradni az állam, így is vékony kötélen táncolva.

4. a liberialista országok valahogy mindíg jobbak voltak, lásd 3. Birodalom, Szovjetunió, Sába, Eridu stb.

5. a bal és jobb oldal között annyi különbség van, hogy az út melyik oldalára akasztanám fel õket. de akkor inkább a fidesz. lopnak, csalnak, hazudnak, de legalább az ország egyben van .

2014. febr. 22. 23:09
 18/20 anonim ***** válasza:
*liberalizmus (teló így adja be)
2014. febr. 22. 23:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Csak gratulálni tudok a liberalizmusodhoz és az értékrendedhez! Te bizonyára többet tudsz ezekről a dolgokról, hisz kioktatóan beszélsz. Mindenkinek megvan az alanyi joga, hogy bárkire szavazhasson. Innentől kezdve nem óhajtok politika miatt vitázni "idegenekkel", mert nincs értelme.
2014. febr. 24. 19:11
 20/20 anonim ***** válasza:

Még pár nap és meglátod miért. Mert ennek itt az ideje.

Elérkezett az idő hogy élet legyen Mo-n.

A Jobbik nyer vasárnap.

2014. márc. 29. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!