Magyarországi cím nélkül személyesen szavazni?
Ha nem itthon élsz, akkor NE szavazz itthon a mi bőrünkre!
Gyere haza, és élj otthon, akkor lesz erkölcsi jogod szavazni is.
Fogalmad sincs, hogy itthon hogyan élünk. A média hazudik.
nos, én örülök, hogy szeretnél tenni a hazádért, nem bánom azt sem, hogy nem itt élsz.
Azonban azt vedd figyelembe, hogy a média kormány által felügyelt része valóban hazudik, és hamis képet fest az országról.Jelenleg olyan spirálban zuhanunk, mint a Rákosi korszakban.
Arra kérlek hát, hogy amennyiben a jelenlegi kormányt szeretnéd támogatni szavazatoddal, akkor ezt ne tedd. Ne szúrj ki velünk!
Ha segítenél elzavarni őket, akkor viszont köszi az együttműködést!
Én is külföldön élek, nem tervezek már hazaköltözni, így nem fogok szavazni, mert nem én viselem a következményeket.
Persze nekem is van otthon családom, az érintene ha az ország kilépne vagy kivágnák az EU-ból, de akkor sem érzem úgy, hogy ebbe most bele kellene folynom.
Ha nem kívánsz hazatérni és nem a te bőrödre megy, akkor szerintem sem lenne korrekt. Nem mintha az az egy szavazat annyit számítana...
Csak hogy a kérdésre is válaszoljon valaki...
Legjobb tudomásom szerint magyarországi lakcím nélkül csak levélben szavazhatsz, személyesen nem lehet. Cserébe a levélszavazatot korábban is (a választás napja előtt jócskán) feladhatod, vagy akár személyesen is beviheted bizonyos választási irodákba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!