Liberálisok, melyik pártra fogtok szavazni, és miért?
Nem igazán követem a politikát, de alapvetően liberálisnak tartom magam, és szeretnék körültekintően dönteni. Sajnos a médiában megjelenő híreknek nem nagyon lehet hinni, ezért kérdezlek titeket, akiknek hasonló elképzeléseik vannak.
Utánanéztem az MLP-nek, és amit írtak a saját oldalukon (pl a környezetvédelemről és az emberi jogokról) az nagyjából tetszett, de nem tudom, hogy nem-e keveredtek bele valami korrupciós, vagy más ügyekbe.
Azt sem tudom, hogy milyen alternatívák vannak még rajtuk kívül.
Ami nekem fontos, az a már említett környezetvédelem és az emberi jogok, de érdekelne az, hogy mit terveznének a gazdasággal kapcsolatban, a munkahelyekkel és a munkanélküliséggel, az adókkal és az egészségüggyel. (Azt hiszem ezt felesleges kifejteni.)
Valamint nagyon fontos kérdés a katonaság. Nagyon remélem, hogy azt nem akarják visszahozni. (Bár egy szabad elvű párttól elég furcsa lenne, de szeretnék meggyőződni róla, hogy nem.)
Tehát mit ajánlanátok, mire érdemes szavazni.
02-11 02:55
Ha-ha, micsoda csodálatos jobbik-vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!