Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi az LMP programja?

Mi az LMP programja?

Figyelt kérdés
Van egyáltalán nekik olyanjuk? Ha igen, akkor hol található meg? (pontos link érdekelne) Vagy a legjobb lenne, ha valami videós interjú lenne...

2014. jan. 31. 17:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10: Így van, mivel csakis az lehet igaz amit a párt a saját honlapján leír propaganda szövegnek, ne az alapján ítélj meg egy pártot hogy miket mondott a parlamentben vagy a tv-ben, interjúkon. Bravó! Kitűnő logika!
2014. febr. 2. 21:52
 12/19 anonim ***** válasza:
31%

"Mi az LMP programja?"

Én azt kérdezem mi az az LMP?

Semmit nem csináltak az elmúlt 4 évben, semmiről sem halottam amivel kapcsolatban lettek volna, vagy állást foglaltak volna.

Viccen kívül, egy kezemen megtudom számolni a 4 évnyi felszólalásukat aminek érdemi része is volt.

Ha már a Jobbiknál járunk kb. annyit csinált az LMP a 4 évben mint a Jobbik egy nap. A Jobbiké lett a legtöbb törvénymódosítási javaslat is, és felszólalás. Végre, hogy valaki dolgozik is bent a pénzünkön, nemcsak felveszi a fizetését úgy, hogy ott sincs mint az MSZP-s és Fideszes politikusok fele.

Minden második felszólalás úgy kezdődik, hogy a 260 képviselőjükből 9 van bent jelen pillanatban.

2014. febr. 4. 19:24
 13/19 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/user/lehetmas/videos

Itt elég sok mindent meg lehet tudni a programról, vicces amúgy csak az előnézeti képeket nézve, hogy az LMP mögött (ahol a fidesz frakció ülne) üres a ház. Szánalmas, hogy a kormánypártiak, csak a szavazásokra ülnek be, mikor a führerük mondja... Én amúgy LMP szimpatizáns kezdek lenni, elmondom miért: véleményems szerint két párt van a parlamentben, akik lelkesedésből és nem zsebtömködésből politizálnak, és az az LMP és a Jobbik. A Jobbik programjával sajnos egyáltalán nem tudok azonosulni, de talán abban összefoghatna ez a két szervezet, hogy az elmúlt 20 évben magukat meggazdagitó politikusokat kicsit megszorongathassák, de hát sajnos akkora a széthúzás itthon, hogy ha beültetsz 20 politikust (de akár civilt is) egy szobába, akkor 35 különböző pártot fognak alakitani. Pedig igazából egyszerű, mert sokszor ugyanazt akarja mindenki, vagyis, hogy az országnak jobb legyen, csak a módszerek mások. Végső soron mind magyarok vagyunk, akár össze is foghatnánk kivételesen (tudom, naiv vagyok) :)

2014. febr. 10. 09:57
 14/19 A kérdező kommentje:

Az LMP-vel az a gond, hogy nem tud megszólítani, nem tud az élet minden területére megoldást nyújtani, a cigány-magyar problémát hogyan oldaná meg az LMP? erről 4 év alatt egy szót sem szóltak, igaz az ex LMP-s Osztolykán Ági, ő csak a diplomás roma barátait védi, gőze nincs róla, hogy az ország maradék 90%-ában mi a helyzet...

Az LMP kettészakadt, az egyik része beállt a ballib bűnbanda mögé, a másik része maradt LMP-ként, ahonnan folyamatosan menekülnek a süllyedő hajóról. Most már csak talán 4-en vannak a Parlamentben? (akik Április után is maradnak)

A másik, hogy Szél Bernadett egyáltalán nem szimpatikus nekem, egy fokkal szimpatikusabb volt Schiffer, azt ugye tudjuk, hogy ha csoda történne (de nem fog) akkor Bernadett lenne a miniszterelnök, ami eléggé nevetséges lenne szerintem...

az LMP szaktudása addig terjed, hogy legyen zöld energia mindenhol, meg ne épüljön meg a Paksi bővítés, meg ne nyerjen se a Fidesz, se az MSZP Áprilisban. Ez úgy gondolom, hogy annyira kevés egy ország vezetéséhez, mint erdőtűzhöz a vízipisztoly.

A Jobbik ezzel ellentétben MINDENRE kínál kézzel fogható megoldást, az élet minden területére van megoldásuk. Meg tud szólítani, azt érzem, hogy amik az átlag magyar embereknek a gondjai, azt a Jobbik képviselni tudja...

Devizahiteles dolgokról az LMP-nek mi a véleménye? Hányszor állt ki a devizahitelesek mellett? Milyen javaslatokat tett ennek kapcsán?

Az EU erőszakos magyarellenes magatartása kapcsán az LMP-nek mi a véleménye?

A mezőgazdaság újbóli helyreállítása kapcsán mi az LMP véleménye?

Az LMP akárhogy nézzük semmire nem tud kézzel fogható programot nyújtani...

Aztán azt is fontos megemlíteni, hogy 23 ezer Facebook követővel, és 1-4%-os közvélemény kutatási adatok ismeretében hogy akarna kormányra kerülni koalíció nélkül? SEHOGY!

AZ LMP ott cseszte el, hogy amiért ők létrejöttek, emellett nem tudtak kiállni, az hogy maradtak páran akik még kiállnak mindig, az már kevés, bebizonyították, hogy NEM LEHET MÁS A POLITIKA!

Szóval aki az LMP-re szavaz, az elvesztegetett szavazat lesz, mivel vagy a Fidesz vagy az MSZP, vagy a Jobbik fog kormányt alapítani.

De remélem az emberek eszüknél lesznek, és az első 2 leszerepelt bűnbandát nem fogják támogatni!

Én úgy gondolom, hogy a Jobbik programja teljesen vállalható, nincs benne olyan, amivel nem értenék egyet, a Jobbik is sokat fejlődött 4 év alatt, és úgymond bizonyított, hogy nem zsákbamacska a tudásuk, elképzelésük... Már csak meg kell majd valósítani...

2014. febr. 11. 13:13
 15/19 anonim ***** válasza:
54%

Kedves Kérdezõ!

Teljesen egyetértek veled. Én is jobbikos vagyok de sajnos még nem vagyok elég idõs a választáshoz:-(.

2014. márc. 11. 20:20
 16/19 anonim ***** válasza:
2014. márc. 11. 21:06
 17/19 anonim ***** válasza:
2014. márc. 15. 08:36
 18/19 anonim ***** válasza:
EP választási program [link]
2014. máj. 9. 11:20
 19/19 anonim ***** válasza:

2010-ben ez volt az LMP programja. Csak 228 oldal. Jó olvasást.

[link]

2017. jún. 13. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!