Így, hogy szinte minden magyar tv-csatorna a fidesz kezében van, és a médiában ilyen szinten manipulálják az embereket, hogy várhatjuk el, hogy az emberek az Összefogásra szavazzanak?
Klubrádió,Echo TV..
Nem tudom hol látsz te ilyen fidesz-uralmat.
Engem nem manipulál mégsem fogok rájuk, és azért mert már voltak kormányon ugyanúgy ami nem volt nagy eresztés.
Főleg még a hibbantat is bevették (pedig azt mondták semmi esetre sem fogják) így még úgy sem akarok.
"Az átv nem fidexes biztos, nézd azt!"
Sajnos Németh Sándor (a hitgyülis ürge, egyben az ATV tulajdonosa) is kezd lefeküdni a kormánynak.
Igen lassan már az SzektATV is fideszes lesz meg az Echo is persze... :D
Semmi összefogásról nincsen szó csak összefekvős orgia mindenkivel csak hogy hatalmon legyenek egyes kapzsi emberek.
Nekem nem szimpatikusak olyanok akik Összefogás alatt azt értik hogy szembe mennek a nemlétező elveikkel, ígéreteikkel, választóikkal, és az ördöggel is lepaktálnak csak hogy "Órbán takaroggy!"...
Nem tudom a szektás mit csinál mert nem nézem az agymosó csatornáját de ha tényleg lefekszik a fidesznek, az csak az ő gerincét minősíti, nem lepődnék meg ha mondjuk még 4,8 év fidesz uralom alatt (jaj ne) a maszoposok szépen átvedlenének narancsba.
Egyébként kérdező a fidesznek nem sok médiája van.
Van a NarancshírekTV meg ügye a mindenkori kormányok tv-je az M1,M2, meg a Lánchíd rádió ezek is csak azóta amióta a fidesz megbukott 2002ben részben ezek hiánya miatt. A balos médiába egyébként sokkalta fröcsögősebb és hazugabb mint a jobbos.
Az általad említett emberek amúgy mind amnéziás birkák vagy mi? A nép csak azért adott 2/3ot a fidesznek mert a maszopot elakarta tűntetni, de majd most megint rászavaznak az Bűnpaktumra mert összehordta őket a szél, miután a kegyetlen szégyen szétzavarta őket?
Én már azt a kérdést tenném fel inkább, mikor unják már meg az emberek a fidesz-maszop keringőt, és szavaznak a Jobbikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!