Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A baloldali Összefogásnak...

A baloldali Összefogásnak milyen konkrét programja van, azon kívül, hogy "Orbán takarodj! "?

Figyelt kérdés

Nem piszkálódásból kérdezem, hanem tényleg érdekel.

Tudunk valami konkrétumot arról, hogy ők milyen fontosabb kormányzati intézkedéseket hoznának, ha hatalomra kerülnének?

Én igazából csak a többkulcsos adózás visszaállításáról hallottam.

2014. jan. 26. 12:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

15:51! kisebb eltérések vannak az összefogásban résztvevők választási programjaiban amiket már megvitattak és megegyeztek a változtatásokban és rövidesen ismertetik a közös programjukat.

Nagy változásokra neszámíts.

2014. jan. 26. 18:45
 22/26 anonim ***** válasza:
21%

Aki demokráciában olyan módon tüntet, amivel az államot és vagy a népet károsítja az bevállalja a halált.

A rendőréség nem hiába "rend-őrség" a rendet kell védeniük mert a nép ezt akarja ha ez azzal jár hogy már úgy darálnak az emberek hogy székházakat bontanak égetnek rongálnak akkor meg kell őket állítani mert a nép ezt akarja, lévén hogy van alkotmány, rendőrség meg van szavazav, hogy járthat el és cső + amikor a nép tagjai tehát az állampolgárok károsították az államot tehát ugye a népet is az vehető úgy, hogy önmagukban próbáltak kárt tenni, és ha odapörköl a rendőrség az bizony még kegyes prevenciónak is tekinthető.

Egyébként van programja a baloldalnak, de ha nem lenne is jobb lenne mint ami most megy, pl. Paks 3000 milliárd? Ja bocs lesz az 10000+ kamatos kamatokkal meg egyéb járulékokkal ehhez nem kell kgt-t vgezni hogy tudja az ember, meg az olyan volumenű adóemelés ami közben ba...de minek is írom már 100% leírták hiába.

" hajrá Vikorunk,Te vagy a mi Királyunk,olyan nagy volumenu Állam férfi vagy a szememben mint István Királyunk! Minen tiszteletem az Öné"

És ez komoly, fidesz facebook oldaláról és alatta is +rep kommentek...

2014. jan. 27. 00:01
 23/26 anonim ***** válasza:
26%

""Egyébként van programja a baloldalnak, de ha nem lenne is jobb lenne mint ami most megy, pl. Paks 3000 milliárd? Ja bocs lesz az 10000+ kamatos kamatokkal meg egyéb járulékokkal ehhez nem kell kgt-t vgezni hogy tudja az ember, meg az olyan volumenű adóemelés ami közben ba...de minek is írom már 100% leírták hiába""

Látom nem vagy elégé tájékozott ebben a témában.

Itt egy kis felvilágosítás:

[link]

2014. jan. 27. 00:55
 24/26 anonim ***** válasza:
Nincs probléma itten én sem vagyok az atom ellen, de nem így, ahogy most csináljuk valamint a drágábban mit jelent? 3000 helyett 3600 milliárd? Ez is sokkal több lesz de sokkal-sokkal több, csak nyilván 10000 milliárd már durván hangzana így kezdésnek. Energia kell, csak más kérdés, hogy hogyan, meg azért nemzetközi imázs noha Orbánék azt rég leszarják már, és meg is tehetik de mind1.
2014. jan. 27. 02:19
 25/26 anonim ***** válasza:
85%
Ez az fiúk, toljátok fel ismét a Gyurcsányt.
2014. jan. 27. 08:42
 26/26 anonim ***** válasza:

Azt hagyj kérdezzem már meg, akik azt gondolják, hogy itt Soros meg a ruszkik meg mit tudom én milyen csoportok mozgatják itt a szálakat, honnan veszik ezt.

Itt él 10 millió birka, milyen hasznot tudnak még szert tenni. A bankok már elvittek mindent, a multik is.

Soros Angliát borította meg 80 millió fonttal, nem M.o.-t.

Mi a bubánatos fene van itt, ami a 10 millió birkán kívül? Arany? Gáz? De most komolyan...

2014. jan. 28. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!