Nem az MSZMP újjáéledése, fölösleges látszólagos nagy szavakkal dobálózni. És nem vezeti be, mert nem tudja. Ennek is sok oka van, az egyik, hogy nem is akarja.
Az ilyen provokáló/rendkívül nagy ismerethiányt mutató kérdések mindössze a balhé keltését szolgálják, sem nem válaszolnak meg semmit, sem nem vezetnek sehová (a nihilizmuson kívül).
2014. jan. 25. 10:07
2/15 A kérdező kommentje:
Miért nem vezetheti be írd már le???simán bármikor!gyakorlatilag azt csinálja most is...saját választási törvényével!!!!minek konstatálódik vezesse már be és kész.
2014. jan. 25. 10:11
3/15 anonim válasza:
szeded a gyógyszered?
2014. jan. 25. 10:57
4/15 anonim válasza:
Nem volt az Mszmp újraéledése, nem is lesz, és nem vezeti be az egypártrendszert!
2014. jan. 25. 11:03
5/15 anonim válasza:
A Fidesz támogatottsága messze a legmagasabb, a választási törvénnyel csak a 2/3-ot biztosítja be magának.
2014. jan. 25. 11:32
6/15 anonim válasza:
A fidesz elég kommunista társulat.
2014. jan. 25. 18:08
7/15 anonim válasza:
Miért kaptam a lepontozást, ha szabad megkérdeznem, semmi rosszat nem írtam?!
Nincs köze az MSZMP-hez, de igaz néhány MSZMP tag ott ül! Egypártrendszer nincs, gondolom azért ezt mindenki tudja, hiszen rengeteg párt indul a választásokon, tisztán! Ameddig így lesz, addig meg nem beszélhetünk egypártrendszerről!
Nem értem mi rosszat írtam...:(
2014. jan. 25. 22:20
8/15 anonim válasza:
Nem tudom miért hurrogjátok le a kérdezőt.Meg kell nézni hány %-a volt a fidesznek MSZMP tag!!!Az egy párt rendszerről meg annyit hogy most hiába lenne a parlamentbe 100 párt,ők vannak 2/3-ba,azt csinálnak amit akarnak,mindent úgy alakítottak hogy nekik legyen jó,az összes többi párt aki most ott ül a parlamentbe csak a helyet foglalja meg a pénzt viszi a semmiért,csak azért mert ott ülnek.Akkor miről beszélünk?Be vezették hogy a határontúli magyarok itt szavazzanak,micsoda disznóság ez,szavazzon ott ahol ő adózik,nem tudom ők mit szólnának ha mi magyarok is ki mennénk szavazni,mivel az is Magyarország volt.Igen is ez már egy párt rendszer,még meg olyan hogy az öregek is azt mondják hogy meg élték Hortit,Rákosit,Kádárt,de ilyen mocskosságot egyik se követett el.Azt mondják hogy a komonisták hány embert kivégeztek,hát ezek?Csak ezek nem saját kezűleg,hanem az öngyilkosságba kergetnek hány embert,mert ellehetetlenítik,mindent elvesznek,az adót is meg adóztatják,hát mit akartok még?Hogy éljenezzünk ezeknek?
2014. jan. 26. 15:52
9/15 anonim válasza:
6-os: "A fidesz elég kommunista társulat." A kommunisták tulajdonsága, hogy hazudnak éjjel-nappal, a szemedbe nézve, hogy a lélegzeted is eláll ekkora pofátlanságtól...
8-as: Tökéletesen leírod!
2014. jan. 27. 14:18
10/15 cirmos cirmi válasza:
A parlamentben azért ülnek 2/3-os többségben, mert a magyar nép beszavazta őket...
Mi a kifogásod, hogy a magyarok szavazhatnak Magyarországon? Mert nem itt fizetnek adót? Jó nagy ostobaság! Akkor az itt élő honfitársaink közül is csak azok szavazzanak, akik adót fizetnek!:) Te például köztük lennél? :D
Szánalmas a Kádár rendszert sirató proli őskövületek szövegét olvasni!
Pláne olyannak, aki akkor is élt már felnőttként...
Egy dolgot tehetsz, most is oda teszed az X-et, ahová 4 évvel ezelőtt, az MSZP-re!:)(Azért nem tagadhatod, hogy így volt!:P)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!