2014-es választáson kinek van esélye nyerni?
A kormányzó párt a fidesz-kdnp lesz ...
Túl sok pozitív változás volt az elmúlt 4 évben és az emberek kicsit nyitott szemmel járnak, akkor látják, hogy ma európában a jobban teljesítő országok közé tartozunk! Még 2002 után a leggyengébbek között voltunk.
Ellenkezőleg! Pont most tartozunk a leggyengébbek közé! Ó drága kormánypropaganda!
2007
Magyar: 1%
10%
6%
8%
11%
2012
szlovén -3,5%
Magyar: -1,7%
horvát -0,5%
cseh -1,2%
2%
Na mikor voltunk közelebb a régiós átlaghoz?
Jobban teljesítünk, közelebb vagyunk a régióhoz és még a költségvetés is 3% alatt van! Ellenben a lengyel, vagy a szlovák teljesítménnyel ... Előbbi 3,9% utóbbi 5% hiánnyal zárta az évet. magyar 1,9% volt uniós nyomásra teljesítettünk túl, ami nyilván a gdp kiesést eredményezett.
Államadósságunk háromszor magasabb volt a régiós átlagtól. 2008 előtt!
Most a régió tovább süllyedt a válságban a magyar stagnált, ezért csökkent ez a különbség.
A fidesz fog nyerni, de orulok is neki.
Nekem sokkal jobb most mint 4evvel ezelott, csak sajat tapasztalat. aztan mindenki azt mond amit akar.
Par dolgot felsorolk miert is lett jobb nekem:
-tobbt keresek (csaladi adokedvezmeny+16%ado)
- anyam es anyosom nyugdijas lett (40ev munka, mehetnek nyugdijba--- vigyaznak a gyerkocre stb)
-olcsobb lett az ovi
-rezsicsokkentesek
-tobb elelmiszer is olcsobb lett.
- ket nap plusz szabi
ezek a fo dolgok ami miatt jobb lett nekem.
vegul ugy kb.havi 40ezerrel kevesebbe kerul a csaladom megelhetese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!