Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mesterházy az "egységes...

Mesterházy az "egységes baloldal" miniszterelnök-jelöltje? Mit szóltok hozzá? Én a korcs kutyámat, ha volna, azt se bíznám rá!

Figyelt kérdés
Persze, ő aztán igazán jó miniszterelnök lenne a pénzhatalmi világelit számára, hogy elősegítse hazánk totális gazdasági tönkretételét, majd nemzeti javaink eltulajdonítását.

2014. jan. 8. 17:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, te nem Magyarországon töltötted az elmúlt 3,5 évet?
2014. jan. 10. 16:46
 12/19 anonim ***** válasza:
72%
Úgy látszik nem. Számára még külön meg is kéne magyarázni. Én nem fogom. Szerintem te se vesződj vele!
2014. jan. 10. 19:46
 13/19 A kérdező kommentje:
Kedves 11. és 12. válaszadó! Én az elmúlt több mint 70 évet itthon, Magyarországon, a hazámban töltöttem. De hadd kérjelek meg benneteket, hogy ne velem foglalkozzatok, hanem az általam is megfontolandó, esetleg el is fogadható érveiteket soroljátok fel arra vonatkozóan, hogy miért alkalmatlan a jelenlegi miniszterelnökünk az ország irányítására! És indokoljátok meg azt is, hogy miért lenne alkalmasabb egy más valaki a baloldali trónkövetelők közül! Érdeklődéssel várom remélhetőleg tartalmas és számomra is hasznos, tényeken alapuló válaszotokat!
2014. jan. 10. 22:24
 14/19 anonim ***** válasza:
29%
Azért alkalmatlan, mert ugyanúgy vakon követi az EU parancsait, mint az elődei, mert a magyarok érdekeit leszarja, csak a cigányok meg a zsidók fontosak neki, mert a haveri körét juttatja pozíciókba, mert 3 évig csak megszorított, egyik adót vezette be a másik után, aztán persze most visszaoszt egy keveset, h a sok birka elájuljon tőle és újraválasszák. Azt nem mondtam, h a "baloldali" trónkövetelők közül bárki is alkalmasabb lenne, mert azok se jobbak semmivel.
2014. jan. 11. 08:02
 15/19 A kérdező kommentje:

Nagyon ismerős kifogásokat írtál a jelenlegi kormánnyal szemben, hiszen azok az ellenzék úton-útfélen és médiaszerte hangoztatott sztereotíp, lejáratú szándékú kijelentései. Ha mindez igaz lenne, akkor OV-nak azonnal el kellene tünnie a politikai élet színpadáról! Csakhogy az ilyen és ehhez hasonló kijelentések NEM ÉRVEK, hanem egyszerű ÁLLÍTÁSOK. Az érvek ugyanis valóságos, bárki által ellenőrizhető, megismerhető tényeken alapulnak. Az állítások pedig alaptermészetüknél fogva határtalanul szubjektívek, ugyanis állítani bármiről bármit lehet, attól függetlenül, hogy az állítás tartalma milyen viszonyban van a valósággal.. Elfogadásukkal, befogadásukkal, esetleges sajátunkká tételével éppen ezért nagyon is csínyján kell bánnunk. Ezt akár Neked szóló tanácsnak is tekintheted.

Egyébként részemről a témát ezzel lezártnak tekintem. Az eredeti kérdésemet pedig néhány napon belül törölni fogom.

Üdv Neked, Kedves Barátom!

2014. jan. 12. 14:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hát ti fideszesek jobban hisztek bölcs vezérünk szavának, mint a saját szemeteknek.
2014. jan. 12. 16:03
 17/19 A kérdező kommentje:

Nem szép a zárszó, amit írtál, mert újra személyeskedsz. Csupán megjegyzem, nem vagyok fideszes, egyszerűen magyar vagyok, s ha aggódom, az már nem magam miatt, hanem a gyermekeink, az unokáink, az ő jövőjük és a nemzet sorsának érdekében van. Egyébként a látásommal semmi baj, éppen ezért csakis annak a valós mivoltában hiszek, amit saját szememmel is látok, amit a mindennapi életeben kézzelfoghatóan megtapasztalok. E tekintetben Lenin elvtárs követője vagyok, aki már annak idején figyelmeztetett, hogy a pártokat nem aszerint kell megítélni, hogy mit állítanak magukról, hanem annak alapján, hogy mit cselekszenek.

Tisztelt Barátom! Fogadj el engem ilyennek, én is elfogadlak olyannak, amilyen vagy, és nem szándékozlak letéríteni arról az útról, amelyet magadnak választottál.

Üdv. Neked!

2014. jan. 13. 11:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Neked is.
2014. jan. 13. 20:09
 19/19 anonim ***** válasza:

"Nagyon kíváncsi lennék az érvelésedre, hogy miért alkalmatlan egy ország vezetésére Orbán"

Így, két év és botrány távlatából én vagyok kíváncsi kedves kérdező, hogy még mindig Orbánt tartod a legalkalmasabbnak?

2016. júl. 14. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!