Mesterházy az "egységes baloldal" miniszterelnök-jelöltje? Mit szóltok hozzá? Én a korcs kutyámat, ha volna, azt se bíznám rá!
Nagyon ismerős kifogásokat írtál a jelenlegi kormánnyal szemben, hiszen azok az ellenzék úton-útfélen és médiaszerte hangoztatott sztereotíp, lejáratú szándékú kijelentései. Ha mindez igaz lenne, akkor OV-nak azonnal el kellene tünnie a politikai élet színpadáról! Csakhogy az ilyen és ehhez hasonló kijelentések NEM ÉRVEK, hanem egyszerű ÁLLÍTÁSOK. Az érvek ugyanis valóságos, bárki által ellenőrizhető, megismerhető tényeken alapulnak. Az állítások pedig alaptermészetüknél fogva határtalanul szubjektívek, ugyanis állítani bármiről bármit lehet, attól függetlenül, hogy az állítás tartalma milyen viszonyban van a valósággal.. Elfogadásukkal, befogadásukkal, esetleges sajátunkká tételével éppen ezért nagyon is csínyján kell bánnunk. Ezt akár Neked szóló tanácsnak is tekintheted.
Egyébként részemről a témát ezzel lezártnak tekintem. Az eredeti kérdésemet pedig néhány napon belül törölni fogom.
Üdv Neked, Kedves Barátom!
Nem szép a zárszó, amit írtál, mert újra személyeskedsz. Csupán megjegyzem, nem vagyok fideszes, egyszerűen magyar vagyok, s ha aggódom, az már nem magam miatt, hanem a gyermekeink, az unokáink, az ő jövőjük és a nemzet sorsának érdekében van. Egyébként a látásommal semmi baj, éppen ezért csakis annak a valós mivoltában hiszek, amit saját szememmel is látok, amit a mindennapi életeben kézzelfoghatóan megtapasztalok. E tekintetben Lenin elvtárs követője vagyok, aki már annak idején figyelmeztetett, hogy a pártokat nem aszerint kell megítélni, hogy mit állítanak magukról, hanem annak alapján, hogy mit cselekszenek.
Tisztelt Barátom! Fogadj el engem ilyennek, én is elfogadlak olyannak, amilyen vagy, és nem szándékozlak letéríteni arról az útról, amelyet magadnak választottál.
Üdv. Neked!
"Nagyon kíváncsi lennék az érvelésedre, hogy miért alkalmatlan egy ország vezetésére Orbán"
Így, két év és botrány távlatából én vagyok kíváncsi kedves kérdező, hogy még mindig Orbánt tartod a legalkalmasabbnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!