Mi a véleményetek az LMP-ről?
nekem az a véleményem, hogy szemléletes példája annak, hogy a kapanyél nem sül el
2010-ben egy óriási stratégiai hibát követett el azzal, hogy az mszp borzasztó vereségével kialakult politikai űrt még csak meg sem kísérelte betömni, pedig ilyen lehetőség kb. 20 évente egyszer adódik
de ők semmi, nem csináltak megyei szervezeteket, nem kezdték meg a váltópárti szerepet, nem nőttek meg, egyszerűen kihagyták ezt a lehetőséget, és most meg egy totál életszerűtlen politikát folytatnak
tudom, hogy a fidesz meg a pénzhiány nem engedi, hogy mást tegyenek - ere csak azt tudom mondani, hogy 2012 decemberében néhány tucat egyetemista gyakorlatilag nulla forintból teljesen elfoglalta a közbeszédet, és mindenki számára világos üzentet tudott küldeni, szóval a tanulság az, hogy fantáziával sokkal többet el lehet érni, mint pénzzel
nagyon gyerekek egy csomó gyerekbetegséggel
A nevét azért választotta anno, hogy demonstrálja, lehet másképp (értsd: jól) is. Az elmúlt négy év nem azt mutatta, hogy akarta (az emiatt ki se derült, lehet-e).
Kell ennél több?
Nincs hátterük és nem is törekesnek valamiért a kiépítésére. A marketing stratégiájuk meg valami olyasmi a szavazók elvárnának, ezért teljesen hatástalan, hisz senki nem hall róluk semmit és a mondanivalójuk sem érdekel senkit. Paradox módon a politikusoktól elvárt dolgokat ez a formáció teljesíti a leginkább, tehát ha a magyar közvélemény aktuális kritikáit készpénznek kellene, vennünk az LMP-nek kétharmados többséget kéne szereznie.
A mostaniakkal tudjuk mi a probléma: hülyeségeket beszélnek, bár mondjuk a nép bizonyos részei, sőt oroszlánrésze ezzel is megszólítható, ennek a stratégiai és anyagi szervezettségük egész jó, hiába lopnak, csalnak, hazudnak. Szóval nagyon jól és hatékonyan el tudják adni magukat.
Az LMP mondanivalójára, meg nincs célközönség, elüt a magyar nép elvárásaitól. Nem rossz, sőt ezerszer jobb kivitelezhetőség és konkrétumok terén a többinél, csak a fenntartható fejlődés, a zöld energia meg hasonlók a kutyát nem érdekelnek, mert intellektuális pillanataikban is csak a szapora bólogatásig jutnak el, de maguktól semmi pénzért nem foglalkoznak vele. Nincs médiafelületük (egy összedobott weboldalon kívül) és pénzük sincsen több mint amit az állam leoszt nekik.
Ezenkívül, túl magasröptű de ennek ellenére érdektelen a programjuk (ki olvasna el 220 oldalnyi szakanyagot, egy úgyis esélytelen párttól), ezért a legjobb esetben is csak az marad ami volt, a kiábrándult értelmiségek gyűjtőhelye. Ami jobb pillanatokban is csak a épphogy bejutásra elég.
Ha egy mondatban akarnám összefoglalni a mostani politikusok elvtelen gazemberek és hatékony szerencsevadászok, az LMP a maradék.
akkor én kiábrándult értelmiségi vagyok! :)
Szerintem velük lehetne más a politika.
Úgy érzem felnőtt az én generációm, és engem képviselnek.
Engem meg tudtak szólítani, hitelesek.
A másik kettő, csak korrupció, hazugság, és nem szavazok rájuk, hiszek benne hogy lehet más...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!