A Jobbik soha nem lesz kormánypárt? Vagy ha igen, akkor is csak koalíciós partnerként?
Figyelt kérdés
Jelen állás szerint így látom. A média, a nemzetközi környezet, a nemzetközi ellehetetlenítés miatt.. Már a francia Nemzeti Front is elhatárolódott Jobbikkal való együttműködèstől :-(2014. jan. 3. 09:20
1/14 anonim válasza:
Önállóan lesz kormánypárt nem fognak koalíciót kötni.
2/14 anonim válasza:
"Már a francia Nemzeti Front is elhatárolódott Jobbikkal való együttműködèstől :-("
Nem is Franciaországban kell nekik kormányozni.
3/14 anonim válasza:
Nem lesz kormánypárt, sőt, nem is fog jelentős szavazatot kapni. Az emberek többsége még tud gondolkozni.
Tragédia lenne, ha ők kormányoznának. Legalábbis, ha a programjukat nézem.
5/14 A kérdező kommentje:
Önállóan biztos hogy nem lesz az ebben az új választási rendszerben. Aki azt hiszi, baromira elvan tájolva. Nem Franciaországban kell valóban, de ha nincs nemzetközi támogatás, ba...hatják.
2014. jan. 3. 09:50
6/14 anonim válasza:
A jobbiktól csak jobb választás van. Vagy kevésbé szar.
7/14 anonim válasza:
Nemzetközi támogatottságuk van. Csak nem az EU-ban, hanem például BRICS államokkal + Törökországgal és több muzulmán állam vezetőkkel is jó kapcsolatokat ápol. Olyan államokkal, melynek révén Magyarország egyoldali függése az EU és az USA felé megszüntethetővé válna. Ezálltal a Nyugat felé folyamatosan szűkülő piacunk lélegzet vételhez juthatna és rést találhatna, hogy életben tudjon maradni a magyar gazdaság. Mert most a magyar gazdaság negatív spirálban van. Hiába kozmetikázzák az eredményeket ilyen-olyan közmunka programmal. Mert az nem gazdasági teljesítmény.
8/14 A kérdező kommentje:
Én inkább Európához szeretném, ha tartoznánk. Kilépni belőle öngyilkosság..marhára kéne, h megin az orosz maffia alá tartozzumk, meg a sok fanatikus arab alá. 2010-ben a jobbikra voksoltam, de mivel ezzel a dologgal egyáltalán nem értek egyet, most másra rakom az x-et, ahogy szerintem sokan mások is, hiába szimpatizálok egyes párttagok hozzáállásával.
2014. jan. 3. 10:26
9/14 A kérdező kommentje:
+t-m+n
2014. jan. 3. 10:38
10/14 anonim válasza:
Nem vagyunk jósok!
Az idén szerintem sem lesz, aztán majd kiderül (ha egyáltalán megérjük).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!