Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mennyi a MaNDA program minimál...

Mennyi a MaNDA program minimálbére?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy az Orbán Viktor által most "megteremtett" szuper jó munkahelyeken (közmunkásként) kevesebb a minimálbér, mint azt a 2013-as rendeletben már közzétették?!?!
2013. dec. 13. 12:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem mondj fel. A Gyurcsány féle szuper jó munkanélküliség és segély sokkal jobb volt, mert azt egyből otthonra vitte a postás így nem kellett érte semmit sem tenni. Piszkos Viktorék meg munkára akarják fogni a szegény embereket, akiknek jobb szívvel akkor is járna a pénz ha otthon pihennek. Nem is értem, hogy hogy lehet ekkora arcátlanságot elkövetni, hogy közmunkáért adjanak fizetést és ne az otthoni pihenésért, szerintem fordulj Brüsszelhez vagy a brüsszeli hazaárulókhoz Gy.Feri és társához biztos vállalják az ügyed nemzetközi képviseletét. Ha anyagi gondjaid lennének a per során fordulj bizalommal a "Párhuzamos" Gyuri bácsihoz ő általában támogatja a rendszerek megdöntését és azt ami nem az aljas tőkés rendszerek népbutító világhatalmat koncentráló terveibe illik bele.
2016. ápr. 16. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!