Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a véleményetek a pedofíliáról?

Mi a véleményetek a pedofíliáról?

Figyelt kérdés
Tényleg van olyan hülye aki elfogadja?
2013. dec. 7. 10:27
1 2
 1/11 Grielean ***** válasza:
Hátöööö... az rossz... de most komolyan, milyen véleményt lehet erről írni?
2013. dec. 7. 10:45
 2/11 A kérdező kommentje:
Főleg a liberálisok véleményét szeretném hallani.
2013. dec. 7. 10:50
 3/11 anonim ***** válasza:
30%
Hollandiába pl. pártjuk is van állítólag. Mondjuk egy egészséges társadalomban: hívnák őket egy konferenciára, hogy lesz ott sok gyerek. És ha ott vannak kiirtani mindet, mondjuk előtte iszonyatosan megkínozni őket.. Jobb lenne úgy a világ.
2013. dec. 7. 11:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Még mindig nem tartom elfogadhatónak, és a liberálisok 99,999...%-a sem tartja annak. Légyszi kérdezd meg még egyszer, szeretném arra is megadni pontosan ugyanezt a választ.
2013. dec. 7. 11:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Én támogatom, de nem vagyok liberális, az baj?
2013. dec. 7. 12:09
 6/11 anonim ***** válasza:
5:Akkor te nem vagy normális.
2013. dec. 7. 14:46
 7/11 Nemzeti konzervatív ***** válasza:
48%
A német zöldek egy időben nyíltan támogatták de azóta bocsánatot kértek. Én keresztény-konzervatív és családcentrikus vagyok, véleményem szerint az ilyeneknek rács mögött a helyük(ott majd ő is megtanulja). Tudomásom szerint a pedofília a zsidók közt is közkedvelt.
2013. dec. 8. 20:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Nincs olyan ügy a világon amit ne támogatna, vagy ne ellenezne valaki. A pedofilokat általában elítélik, de azért beszéljünk már egy kicsit az idióta szülőkről is, akik bikiniben tolják fel a kiskorú gyereküket a színpadra, hogy szépségkirálynőt csináljanak belőlük, vagy gyerekszépségversenyeken csinálnak bazári majmot a kölykeikből, puszta szórakozásból és önzésből. 10-11 éves lányok úgy öltöznek iskolákban, hogy a sarki k..ák elsírják magukat az irigységtől és mindezek után jönnek az emberek a pedofíliával... Ez kb. olyan, mintha az ablakod alá öntetnél egy mázsa sz@rt, aztán meg nagy csodálkozva kérdezgetnéd, hogy honnan jön a sz@r szag... Az ilyen és ehhez hasonló dolgok ösztönzik és bátorítják ezeket az embereket... szóval ezek mindig többszereplős dolgok... A pedofília deviáns viselkedés, de ez a beteg és torz társadalom jó melegágy ahhoz, hogy burjánzani tudjanak.
2013. dec. 9. 22:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Én magát a pedofíliát elfogadom, mint betegséget, nyilvánvalóan nem szerencsétlen ember tehet arról, hogy ilyen érzelmei vannak gyerekek iránt.

DE! Nem fogadom el azt, amikor az érzelmek átcsapnak gyakorlatba. Vannak olyan pedofilok, akik nagyon is tisztában vannak azzal, hogy betegek, és mindent megtesznek ellene - szerintem őket nem lehet elítélni.

2013. dec. 12. 20:21
 10/11 anonim válasza:

7-es nem, tiltva van náluk.

Egyébként nem tudom mekkora elmebetegnek kéne lenni ahhoz, hogy valaki támogassa.

2013. dec. 20. 11:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!