Miért váltották le az emberek 2002-ben a FIDESZ-t és miért nem nyert 2006-ban sem, az emberek megunták hogy jobban élnek vagy mi?
Először is:
*aki erre tud válaszolni ne jajongjon, hogy nehezen él, mert még netre is van pénze, vagy van munkája, ahonnan tud netezni.Én sem állok jól anyagilag, de nem sír a szám.
*Leváltották, mert nem kellett, meguntuk a hazudozást, a "mi érdekünkben történt" rombolást.
* A cigányokat így sem tudjuk eltartani, nem hogy ha még emelt családi, meg 628. havi pótcsaládi, meg a kerítés is kolbászból lesz...
* munkanélküliség... ha a sok rokkantnyugdíjas le lenne ellenőrizve, és nem százalékoltatnák le magukat sokan csak úgy, akkor talán a munkaképes emberek nem a munkaügyi központok előtt sorakoznának.// tisztelet a kivételnek//
*MSZP-s szigorítások: ha a rendszerváltás után meglépték volna a kormányok, amit kell, most nem itt tartanánk. De persze ki is merné bevállalni hogy elvezi azt a sok-sok alanyi jogon járó juttatást, minek a meglépése azonnali leváltáshoz vezetne. De itt a történet már rég ígérgetésről szól. Az MSZP elkezdte rendbetenni majd 2 évtized "szarját". Persze, hogy nem jól esik.
*Végezetül:Nem vagyok cigány, nem vagyok fogyatékos, nincs 8 gyerekem // 1 sem//a fizetésem papíron van, és igenis emiatt hátrányban vagyok. Nem kapok juttatásokat, segélyt, de még egy szerencsétlen áruhitelt sem, hogy ne kézzel kelljen mosnom. Ugyanígy kiszámolva kb a fenti adatokkal ha 8 gyerekes munkanélküli cigány lennék, akinek még valami egészségügyi problémája is van, kb mindent egybeszámolva havi 600.000FT körüli összeghez jutnék. Őszintén? Amíg a Fidesz így hagyja a saját maga által meghozott intézkedéseket felőlem sortűz elé is állíthatják őket.Nem pénzzel kell a nagyobb réteg száját betömni. Mert ha én kiesek a sorból, akkor kinek a fizetéséből vonják le a segélynekvalót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!