Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért váltották le az emberek...

Miért váltották le az emberek 2002-ben a FIDESZ-t és miért nem nyert 2006-ban sem, az emberek megunták hogy jobban élnek vagy mi?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 18:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

Először is:

*aki erre tud válaszolni ne jajongjon, hogy nehezen él, mert még netre is van pénze, vagy van munkája, ahonnan tud netezni.Én sem állok jól anyagilag, de nem sír a szám.

*Leváltották, mert nem kellett, meguntuk a hazudozást, a "mi érdekünkben történt" rombolást.

* A cigányokat így sem tudjuk eltartani, nem hogy ha még emelt családi, meg 628. havi pótcsaládi, meg a kerítés is kolbászból lesz...

* munkanélküliség... ha a sok rokkantnyugdíjas le lenne ellenőrizve, és nem százalékoltatnák le magukat sokan csak úgy, akkor talán a munkaképes emberek nem a munkaügyi központok előtt sorakoznának.// tisztelet a kivételnek//

*MSZP-s szigorítások: ha a rendszerváltás után meglépték volna a kormányok, amit kell, most nem itt tartanánk. De persze ki is merné bevállalni hogy elvezi azt a sok-sok alanyi jogon járó juttatást, minek a meglépése azonnali leváltáshoz vezetne. De itt a történet már rég ígérgetésről szól. Az MSZP elkezdte rendbetenni majd 2 évtized "szarját". Persze, hogy nem jól esik.

*Végezetül:Nem vagyok cigány, nem vagyok fogyatékos, nincs 8 gyerekem // 1 sem//a fizetésem papíron van, és igenis emiatt hátrányban vagyok. Nem kapok juttatásokat, segélyt, de még egy szerencsétlen áruhitelt sem, hogy ne kézzel kelljen mosnom. Ugyanígy kiszámolva kb a fenti adatokkal ha 8 gyerekes munkanélküli cigány lennék, akinek még valami egészségügyi problémája is van, kb mindent egybeszámolva havi 600.000FT körüli összeghez jutnék. Őszintén? Amíg a Fidesz így hagyja a saját maga által meghozott intézkedéseket felőlem sortűz elé is állíthatják őket.Nem pénzzel kell a nagyobb réteg száját betömni. Mert ha én kiesek a sorból, akkor kinek a fizetéséből vonják le a segélynekvalót?

2009. nov. 27. 05:23
 12/19 sztrogofmisa válasza:
78%
Igaza volt anno valamelyik humoristánknak: Ne a határon túliak döntsék el, hogy Én mekkora sz@rban éljek. Nem akarok szingli adót sem fizetni, ahogy azt a dr úr javasolta 2002-ben. Valamint az embereknek elege lett a mutyiból is. Az emberek "nem" az MSZP-re szavaztak 2002-ben, hanem a FIDESZ ellen.
2009. nov. 28. 19:41
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a fő ok a Fidesz stílusa (kommunikációja) volt a legnagyobb probléma.
2009. nov. 29. 19:03
 14/19 anonim ***** válasza:
39%
Az az ember aki azt állítja hogy jobban élt a fidesz korszakban, az vagy jobban tudott lopni akkor,vagy nem magyarországon élt,vagy a felsőbb osztályba tartozott akár mint fidesz képviselő.Lehet sokan tűzre vetnének a véleményemért, de az van hogy sok ember elhiszi ami "nyomtatva van", és meg lehet vezetni őket.Sajnos talán egyre többeket! Ha megáll az ember egy kicsit, és független gondolkodással csak átgondolja hogy milyen párt korszakában hogyan élt, körülbelül az jön le hogy az idő múlásával egyre rosszabban él.A gond az hogy a magyar morál oda süllyedt,hogy mindenki csak magára gondol és persze a pártok tagjai is.Ahogy fogy az "államkassza" úgy élünk egyre rosszabbul.A választások meg az egész országgyűlési hercehurca meg csak cirkusz,miközben a háttérben egyre több pénz folyik el.Amíg a magyar ember nem változik, és nem látja be hogy minden újabb párt megszavazása egy újabb "tolvaj" odaeresztése a kasszához,addig itt jobb élet nem nagyon lesz./A fidesz is jó hogy kapaszkodik vissza, hiszen jobb elsőnek állni a kasszánál!/ Ha majd megváltozunk, és nem lesz olyan ez a világ hogy embereket hagynak meghalni az utcán mert senki sem megy segítségére, akkor talán még az EU országokat is lefőzhetjük.....vagy ez is álom marad mint a jobb életszínvonal.....................
2009. nov. 30. 11:18
 15/19 anonim ***** válasza:
11:18-as vagyok. És ne higgyük hogy nem lehet rosszabb, mert a mi nagy vezetőink a hiányra hivatkozva ami a "juttatásaikat jelenti", eladják az országunk tulajdonait,nemzeti kincseit, földjeinket külföldieknek, aztán nézhet a magyar hogy hova menjen haza, mert háború nélkül veszti el országát,minden külföldi kézben lesz lassan.Ha megtűrnek majd minket, itt élhetünk volt országunk romjain,mint 'hontalan magyar kisebbség.'/Isten óvjon minket!/
2009. nov. 30. 11:31
 16/19 anonim ***** válasza:
39%
Érdekes válaszok...pl:"No, meg talán azért is egy picit, mert Orbán 2006-ban nem akart nyerni..." Ja.Mint az oviban.Ha nem úgy sült el a dolog, akkor azzal magyarázza hogy nem is úgy akarta.HA-HA-HA. Na ez van mikor benyakják az emberek ami "nyomtatva van."Meg mostanában hallom hogy "elolvasták Orbán V. életét,pályafutását és milyen családias rendes ember." hááát még jó hogy nem rosszat ír magáróóól!Meg "a Fidesz korszakban a minimálbér emelés meg a családtámogatás". Csak az újnevű adótípusok kerülték el a figyelmét a kedves beírónak....
2009. nov. 30. 11:48
 17/19 anonim válasza:
70%
mer rájöttek, hogy a fidesz orbánnal együtt egy nagy rakás sz*r.... :) azért...
2009. nov. 30. 19:04
 18/19 anonim ***** válasza:
az előbbinek: De ami az előtt volt,az még szarabb volt!
2009. dec. 1. 21:34
 19/19 anonim válasza:
Azért váltották le őket, mert az embereknek felnyílott a szemük és az alacsony szintű életszínvonal elég ok arra, hogy váltsanak. Egyébként most nem tudom mi történt újra ez a gáttlástalan banda került hatalomra egy cigánnyal az élen. Szörnyű. :S
2010. júl. 11. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!