Ez tényleg ilyen egyszerű, hogy működik ez? Részlet lent!
Szerinted a számlákat nem fogják ellenőrizni???
Tudod a havernak az adóbevallásnál számlakönyvvel együtt igazolni kell, hogy mikor miért X adót fizetett. Az ügyintéző meg előkeresi a számla másik felét (amit ugye az adja aki a számlát előállítja) hogy leellenőrizze, tényleg annyi amennyi... Hopp... de hisz nincs eredeti számlák, mert a haver apja fiktív számlákat csinál.. Kész lebukás..
Nem vagyok tisztában a törvényekkel..
De ez most csalás vagy sikkasztás akar lenni?? Szerintem sikkasztás..
Nem fiktív számlákkal, de valóban könnyen vissza lehet élni fejlesztési pénzekkel. Sokszor csak valami minimális pozitív üzleti eredmény elérése a feltétel, viszont sok pénzt lehet elkölteni a cég olyan dolgaira, mint egy számítógép (a gyereknek játszani), céges autó (amibe belefér a nagyi és a gyerekülés is a nyaralásoknál), irodafelújítás (az iroda a család családi háza, amiben megújul a fűtési rendszer), projektor (prezentáció gyanánt lehet vetíteni a torrenttel leszedett filmeket a falra) stb..
Ha anyuka pl. el tud helyezkedni úgy, mint a cégünk dolgozója (mondjuk megbízási szerződéssel) és így a fizetésével a cég eredményét javítja, könnyen meglehet a megkövetelt profit is!
ConnectCare jól leírta. Valójában nem fiktívek ezek a számlák, így a lebukás esélye a nulla és mínusz három közé tehető. :)
Csak én nem akartam ilyen részletesen kifejteni.
"Csalodisznó!!! Meg akar lopni minket!"
Miért kedveském, kit lopjak meg? A Dolgozó cigányokat?
Hahaha...
kedves kérdező!
tényleg ilyen egyszerű, ezt azért találta ki a fidesz, hogy zavart keltsen az ellenzéki erőkben, hogy ne tömörődjenek egy oldalra, így nagyon meg fognak szaporodni a pártok
a szomorú, hogy ez a magyarok pénze, az ismerősöd haverja meg emiatt egy gazember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!