Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek hamisak a közvélem...

Szerintetek hamisak a közvélemény kutatási adatok vagy tényleg akar még 4 év gyötrelmet a nép orbántól?

Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 08:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

"AZ 5-ös válaszoló vagyok. Nagyon szép OFF-olás volt részedről. Nem tudom miért lettem 0%-os. Azért mert azt írtam, hogy húzzon az összes párt a jó büdös piiicsába?"

Azért, mert a válaszod annyira volt értelmes és konstruktív, hogy ennyit érdemeltél.

2013. nov. 3. 11:09
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
Köszönöm! Megerősítette azt a benyomásomat, hogy írogattok itt, de valójában halvány fogalmatok sincs az egészről! Terelni tudtok, de az állításotok mellett nincs egy érv sem. Most nem azért, de én legalább tudom, hogy miért nem fogok a Fideszre szavazni 2014-ben. Nem csak azt tudom, hogy nem rá fogok, hanem fel tudok sorolni hat-hét okot, hogy miért nem és érvelni is tudok a döntésem mellett. Szóval akkor írjatok ilyesmit, ha egy értelmes okot le tudtok írni, és érvelni tudtok mellette. Anélkül a véleményetek és nézetetek semmit sem ér.
2013. nov. 3. 11:38
 13/21 anonim ***** válasza:

Egy ilyen nímandra szavazzak???????? Pfffff

http://www.youtube.com/watch?v=2ZFyPFH2bek

2013. nov. 3. 16:55
 14/21 A kérdező kommentje:
Még jó hogy legalább neked mindenről van fogalmad! Ha hallgatsz néha híradásokat és nem csak a fideszes médiából tájékozódsz,akkor tudod miről beszélek!
2013. nov. 4. 06:15
 15/21 anonim ***** válasza:
Alternatíva: [link]
2013. nov. 4. 14:46
 16/21 anonim válasza:
100%

Nálam az veri ki a biztosítékot, hogy behozták a tranzakciós illetéket. Megértem, hogy valahonnét be kell hozni egy kis lóvét.

DE: én pl lakás eladás és vásárlás előtt állok. Annak idején nem vettem fel hitelt, mert nem akartam belebukni, felelősen viselkedtem, vettem egy panelt. Gyűjtögettem gyűjtögettem, majd most, hogy megszületett a lányom, szeretnénk nagyobba költözni. Így viszont amint átutalja valaki a pénzemet amit a lakásom után kapok, és én azt tovább utalom azt a pénzt hozzátéve, amit évekig kuporgattam, hogy továbbléphessünk, kifizetek kb 100.000 ft-ot. Mindezt úgy, hogy közben még fizetek nem kevés illetéket is ugyebár. Mért nem ba**** meg kedves viktor ÚR? Engem is meg lehetne segíteni, mint a hitelkárosultakat. 18 éves korom óta 14 napot voltam beteg, 0 napot nem dolgoztam, fizettem, fizetek és fizetni fogok, semmit nem kaptam vissza, így ez kiverte a biztosítékot...

2013. nov. 5. 08:13
 17/21 pistus válasza:
0%
Kell még négy év, hogy az előző országrombolók után konszolidálódjon a helyzet. Aztán jöhetnek jobbak, de újak
2013. nov. 5. 18:57
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem azzal, hogy szétadóztatja a népet, nem igazán teszi rendbe az országot. Vegye el azoktól, akik ellopták. A választás előtt ígérgette, hogy lesz itt olyan elszámoltatás, aztán mi lett belőle...semmi.
2013. nov. 5. 22:44
 19/21 A kérdező kommentje:
Nekünk nem hogy újabb négy év,de újabb 4 perc is sok belőlük.
2013. nov. 6. 06:43
 20/21 anonim ***** válasza:

A kialakult vitát érdeklődéssel olvastam, de inkább az eredeti kérdésre válaszolok:

A közvéleménykutatási adatok valósak. Egy fontos dolgot észre kell venni bennük.

Óriási azok aránya, akik senkit nem akarnak választani, vagy még nem döntöttek. Ez nem jelenti azt, hogy az Orbán-kormányt akarják továbbra is, Számukra még senki nemkínált hiteles megoldást. Ettől még lehet, hogy amikor aktuális lesz, mégis fognak valakire szavazni.

2013. nov. 7. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!