Szerintetek hamisak a közvélemény kutatási adatok vagy tényleg akar még 4 év gyötrelmet a nép orbántól?
"AZ 5-ös válaszoló vagyok. Nagyon szép OFF-olás volt részedről. Nem tudom miért lettem 0%-os. Azért mert azt írtam, hogy húzzon az összes párt a jó büdös piiicsába?"
Azért, mert a válaszod annyira volt értelmes és konstruktív, hogy ennyit érdemeltél.
Nálam az veri ki a biztosítékot, hogy behozták a tranzakciós illetéket. Megértem, hogy valahonnét be kell hozni egy kis lóvét.
DE: én pl lakás eladás és vásárlás előtt állok. Annak idején nem vettem fel hitelt, mert nem akartam belebukni, felelősen viselkedtem, vettem egy panelt. Gyűjtögettem gyűjtögettem, majd most, hogy megszületett a lányom, szeretnénk nagyobba költözni. Így viszont amint átutalja valaki a pénzemet amit a lakásom után kapok, és én azt tovább utalom azt a pénzt hozzátéve, amit évekig kuporgattam, hogy továbbléphessünk, kifizetek kb 100.000 ft-ot. Mindezt úgy, hogy közben még fizetek nem kevés illetéket is ugyebár. Mért nem ba**** meg kedves viktor ÚR? Engem is meg lehetne segíteni, mint a hitelkárosultakat. 18 éves korom óta 14 napot voltam beteg, 0 napot nem dolgoztam, fizettem, fizetek és fizetni fogok, semmit nem kaptam vissza, így ez kiverte a biztosítékot...
A kialakult vitát érdeklődéssel olvastam, de inkább az eredeti kérdésre válaszolok:
A közvéleménykutatási adatok valósak. Egy fontos dolgot észre kell venni bennük.
Óriási azok aránya, akik senkit nem akarnak választani, vagy még nem döntöttek. Ez nem jelenti azt, hogy az Orbán-kormányt akarják továbbra is, Számukra még senki nemkínált hiteles megoldást. Ettől még lehet, hogy amikor aktuális lesz, mégis fognak valakire szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!