Miért terjedt el az utóbbi időkben az a sztereotípia Magyarországon, hogy a Jobbikra csak az idióták, csökkent értelmi képességűek, szellemi fogyatékosok szavaznak?
Pl. mint ebben a kérdésben, pedig a kérdésnek köze se volt a Jobbikhoz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__49708..
A linkelt kérdésből mostanra töröltették a Jobbikot említő választ. Így szólt a válasz:
"Azt se tudja mi az, de betiltaná, ilyen IQ-val Jobbikos lehetsz kérdező!"
" elkalandozik a figyelmem,
de az okként linkelt tartalomban nem sikerült
fellelnem A "Jobbik" szót. Sok mindent igen,
de ezt nem. Tehát a felvetésnek nincs indoka"
Ott volt az csak törölték!
De legalább az ilyenek élből cáfolják, hogy ők milyen "értelmesek", mivel fröcsögésen kívül többre általában nem futja a kopaszbetűs phgyirikniknek.
Ez nem előítélet, hanem utóítélet.
Néhányan a rózsadombi villájukban ülve védik a jobbikosokat, pedig közelről élő jobbikost még nem láttak, nem jártak soha vidéken.
Van jópár okos, értelmes jobbikos azért, nekem is vannak jobbikos barátaim, de nekik a maradék 95% miatt rossz a híre, folyamatosan szívnak a többség miatt.
Meg az okos jobbikosok nem érzik szükségét, hogy felvonulgassanak, ők a négy fal között csinálják.
Nem hinném, hogy ilyen stereotipia alakult volna ki, de ettől függetlenül az elmondható, hogy a jobbik szavazók meg az egész pártideológia egy érzengősebb elegy, aminek politikába nincs helye, főleg ha értékelhetetlen program és részelvek társulnak hozzá.
Aha, a Jobbik szavazók az idióták mi?
Értem. Akkor az MSZP és az ilyen nemzet ellenes baloldali pártszavazók akkor mik - ha én is feltehetek egy kérdést?
Akkor ezek még az idióta szintet sem érik el, könnyű mindig a Jobbikot hibáztatni, de jó lenne már végre belátni hogy az igazán idióták az MSZP-DK és Együtt szavazók.
Akik bedőlnek ezeknek a hazug-csaló-senkiháziaknak na azok aztán értelmes-okos emberek lehetnek!
Az én környezetemben a Jobbik támogatói mind nagyon intelligens, művelt, józan értékrendű és gondolkodású emberek, és igen sokan vannak.
Viszont élnek Magyarországon olyan egyedek -már annyi van belőlük mint a nyű, és csak szaporodnak mind a sáskák - akiknek a 99 % -ára nagyon igaz ennek a három jelzőnek mindegyike ( idióták, csökkent értelmi képességűek, szellemi fogyatékosok), ráadásul úgy, hogy messzemenően ki is merítik mindhárom fogalmat. És pont ezek azok, akik sose szavaznának a Jobbikra. Gondolom mindenki sejti hogy kik ezek. Jó büdösek és jó barnák, de nem ám a naptól barnultak úgy le! XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!