Ilyenek akarják irányítani az országot, akik a haza ünnepét is arra használják, hogy honfitársukat támadják néhány szavazatért?
Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 18:42
2/10 anonim válasza:
Amit te támadásnak érzékeltél, nem az volt, bármennyire annak látszott. Nem, az egy bizonyos meder, egy bizonyos haladási iránykijelölése volt. De ebben az országban már akkor is félreértenek valakit, ha azt mondja "nyersen kimondom". Sőt akkor értik csak félre igazán, mert keresik a csavart benne. Lehetőleg jó bonyolultat. De csavar nincs, csak iránykijelölés. Majd meglátjuk, hányan veszik észre.
3/10 anonim válasza:
Igazából ilyenek irányítják:D Ő szokásuk volt a létező összes ünnepen fröcsögni.
4/10 anonim válasza:
Nemcsak ilyenek akarják, ilyenek is irányítják. Ebben nem különbözik a FIDESZ és a baloldal. Nekem se szimpatikus, hogy megemlékezés címén nyersen aktuálpolitizálnak, de hát sajnos ilyen a politika. Mindent és mindenkit megragad (a múltat is), hogy a hatalomban maradjon, vagy ahhoz küzelkerüljön. Én már annak is örülök, ha valaki egy-egy ilyen ünnepi rendezvényen legalább pár szót veszteget az ünneplés tárgyára.
5/10 anonim válasza:
na ja de a fidesz már csak ilyen.
6/10 anonim válasza:
Ugye milyen jót tudnátok nevetni,ha a FIDESZ hagyná kirántani a szőnyeget lába alól,miközben ti is tudjátok: az ellenzék mindenféle hazudozást és aljas provokációt bevet egyetlen célért: a hatalom megszerzéséért. ÖNCÉLÉRT.
7/10 anonim válasza:
Mondhatnánk "szerencse", hogy a Fidesz van hatalmon, mert most megint leégett volna egy TV székház. Így a gyújtogatás helyett fokhagymaszagban hallgathattuk Orbán öntömjénezését és újabb szabadságharc kísérletét... mert ismét csatasorba szólított, hogy újabb fotelforradalmat robbantson ki, vagy befejezze '56-ot...azt nem mondta, hogy ki ellen, nyilván még nem döntötte el. Szóval nem is tudom mi volt a rosszabb, végignézni a szétesett ellenzék sikertelen kapálózását, vagy a békemenetet elnézve rájönni, hogy Hofinak volt igaza és nálunk az 1 főre eső bunkók száma 2 fő...
8/10 anonim válasza:
egyfő kétfő háromfő néyfő ötfő hatfő hétfö. Ébresztőőőő Hét eleje van... tessék menni dolgozni. Nagyon fáj,hogy nem jött össze amit szeretnél... Nem baj másoknak összejött. Nekem is.
9/10 anonim válasza:
"egyfő kétfő háromfő néyfő ötfő hatfő hétfö. Ébresztőőőő Hét eleje van."
Szerintem csütörtök van!
10/10 anonim válasza:
JÉÉÉÉÉÉ te ilyen sokat tudsz? Légy te a miniszterelnök. Most úgyis a törtetők az ellenzék. Legyetek mégtöbben.
Az,hogy hülyék nyílvánvíló abból,hogy szétdarabolják saját magukat. Már a rómaiak tudták: "Oszd meg és uralkodj." Ezek most pont a forditotját csinálják. Másképp is nagyon kétséges lenne a hatalomszerzési szándék,mert ugye erről és csak erről van szó,de így meg boritékolhatják maguknak a vesztést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!