természetesen!
Miért te nem ezt tennéd?
--EZ A POLITIKA LÉNYEGE--
-
A költségvetésből egykét milliárd fel sem tűnik...
-
Van aki dolgozik és vannak a politikusok!
(tisztelet a kivételnek)
Ez a MAGYAR politika lényege? :)))
Kár mutogatni a cigókra kedves MAGYAR tezsvíreim! :))
Szerintem Japánban és Észak-Európában vagy Ausztráliában nem ez dívik!
"Szerinted hogyan oldják azt meg, hogy 1m utat is 4 milliárdból építenek"
Elég érdekesen. Én ezt kb 3 ezer forintból tudom megoldani 6m szélességben, de az legalább 20 évet kibír.
Mindenki lenyúl mindent, amit csak tud. Aki magasabb pozícióban van ez többet tud, mint aki legalul van.
Ez mindenhol így van, csak Észak-Európában ezt szigorúbban veszik, mint Délen és azért a mentalitás is kicsit más.
1 méter autópálya ~ 1 millió forint
Mivel a számonkérés mértéke igen csekély ez irányba, szinte kínálja a pénz, hogy lemákolják. Ráadásul, mivel itt a magyar adófizetők pénze bullshitet sem lehet elsütni, a népet nem érdekli túlzottan a dolog, sőt az euroszkeptikusabb része még örül is a dolognak, hogy visszalopunk néhány millió eurót az imperialistáktól. Netán ha a brüsszeli hivatalnok jön ide érdeklődni, hogy mégis hova tűnt a pénz, amit a fejlesztési projektbe kellett ölni, ha már fejlesztés nincs, akkor közös nemzeti hőbörgéssel egybekötve lehet a népszuverenitásunkat megsértő gyarmatosítóknak ajtót mutatni.
Tuti biznisz nem, pont a hazai jómadarak nem repülnének rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!