A nyilaskereszt tiltott szimbólumnak minősül? Pl. ha tetkó.
Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 07:35
1/9 anonim válasza:
Úgy tudom, de attól nyugodtan használd, csak ne mutogasd zsernyékoknak.
2/9 anonim válasza:
Igen. De ha "magadra rakatod", akkor ne csodálkozz rajta ha konkrét támadásoknak leszel kitéve. Jogosan és megérdemelten.
4/9 anonim válasza:
3, ez nem a Nyilaskeresztes zászló, max csak utalhat rá, szóval ezzel nincs gond.
5/9 anonim válasza:
Ez szerinted mi? Útjelző tábla?
6/9 anonim válasza:
:-D Útjelző tábla. Hát, ez jó!
Szerintem, kérdező ne foglalkozz senkivel. Csak ne nagyon mutogasd. Láttam én már horogkeresztes tetkót is... Nem teljesen mindegy, te mit tetoválsz magadra?
7/9 anonim válasza:
Én a zászló egészéről beszélek, nem a keresztről. És továbbra is, ez nem az a zászló, max azt gondolhatja valaki, hogy utal rá....
8/9 anonim válasza:
Szerintem követelmény, hogy ne az legyen, de ne is utaljon rá! Ennyi!
9/9 anonim válasza:
A Büntető törvénykönyv szerint, ha művészeti jelleggel jelenik meg a tiltott jelkép, nem büntethető a személy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!