Mekkora esély van tavasszal a kormányváltásra?
Ne várd meg, már is mehetsz!
De sokan mások is szerettek volna önerõbõl új házat építeni (20-éve is) és azok mégsem nyivákolnak! :)
Másonknak sem megy jól, de hát mit is akarsz 0 nyelvtudással. :D
Egyébként had kérdezzem még meg mit várnál egy kormányváltástól?
Kánaánt? Mibõl, újabb hitelekbõl? Ezért tartunk itt!
Itt a sz.rból nem lehet várat csinálni, már szinte mindent eladtak.
Ne érts félre én sem bánnám ha lenne kormányváltás, de a jelenlegi felhozatal nem túl bíztató......
Lesz, lesz, lesz,
Csak azért is lesz,
Magyarország újra nagy
és boldog lesz!
Villamosmérnök vagyok, csak ott ragadtam, mint tanár, mert egyetem alatt senki nem akart angolt tanulni, inkább máshogy oldottuk meg.
Szerintem ez piacképes szakma mindenhol. Angolul a leírt szövegeket nagyon jól értem, rengeteg szakmai oldalt olvasgatok, mivel maszekban is ezzel foglalkozom. A gondom az élő beszéddel van főként, a szavakat tudom, de a kiejtésem mondhatni nem a legjobb.
Szakmán belül el tudnék helyezkedni több helyre is, mert a tudásom meglenne hozzá (ők mondták, nem én találtam ki...), de oda tárgyalóképes angol/német tudás kellene, amit hiába próbálok évek óta, nem tudok megtanulni.
Egyébként 46 éves vagyok, ez tényleg öregnek számít?! :)
"Egyébként 46 éves vagyok, ez tényleg öregnek számít?! :)"
Igen, sajnos. A villamosmérnök végzettség jó lenne, de ha az angol beszéd nem megy, az nem jó. Anélkül esélytelen.
Kérdező te azt hiszed egy villamosmérnök Magyarországon nem kaphat magas fizetést? Pláne Győrben. Még ha azt mondod Mátészalkán azt megértem.
Van egy erős gyanúm, hogy benned van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!