Érdemes-e a Jobbikra szavazni?
Figyelt kérdés
Eddig Fideszes voltam , de a parlamenti közvetítéseket nézve egyre inkább a Jobbikkal szimpatizálok. Viszont nem biztos , hogy rájuk merek-e szavazni mert a média antiszemitának bélyegezte őket és ezért kormányra kerülésük esetén félek , hogy az Eu nem is lesz hajlandó szóba állni velük és ürügyből mindenféle eljárásokat indítanának , hogy megnehezítsék a dolgunkat , a ránk nehezedő zsidó nyomásról nem is beszélve.2013. aug. 15. 22:21
11/14 anonim válasza:
"Sajnos ebben igazad van az oroszoknak a gondolkodása is le van maradva úgy 50 évvel mint a magyaroknak. Egyébként az oroszoktól is kaptunk már hideget meleget."
Miért lenne régies a gondolkodásuk?Indokold meg.
Oroszország szépen fejlődik és több szempontból is magasabb szinten állnak, mint az EU lakói.
12/14 anonim válasza:
Hát én amit ott láttam nem arra utalt h hú de jó az élet ott . Van egy nagyon kicsi réteg aki piszok gazdag, de a többi ember eléggé le van csúszva.
Másik h Oroszoknak semmi szükségük ránk kis országra hanem az európai országoknak kéne össze fogni.
13/14 anonim válasza:
A nyugat-európai országoknak sincs semmi szükségük ránk, legfeljebb amennyire egy gyarmatra szükség lehet.
14/14 anonim válasza:
Mért szavaznál rá,mikor biztos,hogy a FIDESZ megy tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!