Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Aggódnak a románok?

Aggódnak a románok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Bogdan Diaconunak nem nagyon tetszik Vona beszéde, de hát egy magyar "vezető" nem is azért van hogy más népek hátsó részét polírozza fényesebbre a nyelvével. Mit gondoltok erről?

2013. aug. 11. 14:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Szerintem jó dolog az összetartás, én is Erdélyből vagyok. Hiszem hogy Székelyföld egy napon Magyarország része lesz!"

Rendben van, de ezt nem hőbörgéssel és provokálással kell elérni.

2013. aug. 11. 14:49
 12/17 anonim ***** válasza:

"Hiszem hogy Székelyföld egy napon Magyarország része lesz"

Erre minimális az esély, több okból is:

1, Székelyföld egy magyar etnikumú exklávé, a többi zárt magyar többségű területtől távol, román területekkel körülhatárolva.

2, hiányzik a nagyhatalmi támogatás, sőt az összes nagyhatalom ellenezne egy ilyen törekvést

3, ehhez valószínű egy háború kellene, ez nem érdeke senkinek

A székelyföldi autonómia sokkal reálisabb elképzelés, ilyenre nyugaton, keleten is számos példa akad.

2013. aug. 11. 14:57
 13/17 anonim ***** válasza:
Vona csak ront az ottani magyarok helyzeten az ilyen megnyilvanulasaival. Konfliktusra egyenlore nincs szuksege magyarorszagnak van eleg gondunk Vona baromsagai nelkul is.
2013. aug. 11. 15:01
 14/17 rémuralom ***** válasza:
48%

Ez a Diaconu egy vicc, Slotához tudnám hasonlítani. Slota már szerencsére eltűnt a hírekből, már senki sem kiváncsi rá, remélem, idővel így jár az összes soviniszta gyökér (akár szlovák, akár román, akár magyar, akármilyen).

De azért Vonát magyar "vezetőnek" nevezni, még idézőjelben is, szerintem kissé túlzás.

2013. aug. 11. 15:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretném vissza Erdélyt, de mi a frászt kezdenénk 7 azaz hetes millió román kisebbséggel? Erre van megoldás? Vagy amolyan Nyugat-Berlin típusú dolgot szeretnének? Csak független államként működne mint egy San Marino a nagy Olaszország közepén.
2013. aug. 11. 16:14
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Részben Vona kicsit jobban vigyázhatott volna mit mond!

2. Ki nem sz.rj. le a románok pofáját, fõleg ennek a diakonnunak? Mit képzelnek a románok egyáltalán magukról, hogy hason kellene csuszkálni elõttük?

Na egy pozitívum, nem olyan gyöpesek ha a saját érdekeiket nézik, mint az itt is bemutatkozó liberók!

2013. aug. 11. 21:43
 17/17 anonim ***** válasza:
45%

kétlem, hogy aggódnának, tisztában vannak azzal, hogy egy hülye senkiházi hőbörög. Más kérdés, hogy ingerli őket. Ha én elmegyek vendégségbe, és az asztalra sz*rok, nem aggodásra gondolok, ha legközelebb nem látnak szívesen.

Mellesleg kamuinfost eleve nem olvasok

2013. aug. 12. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!