Ha Nagy-Britanniában élnél, akkor a Konzervatív pártra vagy a Munkáspártra szavaznál és miért?
A munkáspártnak voltak ,elég érdekes botrányai amik nálam kiverték a biztosítékot.
A konzervatívra szavaznék , de nekem ez sem elég konzervatív , nem olyan , mint Margaret Thatcher idején volt.
Így , hogy koalícióban van a liberális demokrata párttal így főleg elvesztette a hitelességét.
De ezek még mindig jobbak , mint a munkáspárt.
"Írhatjátok bármelyik pártot de mivel nem ott éltek így nincs olyan szintű rálátásotok az ottani dolgokra mint a briteknek, így azt se tudhatjátok kire szavaznátok."
Második válaszoló vagyok, én itt élek már 4,5 éve, van némi rálátásom a dologra azért.
"Második válaszoló vagyok, én itt élek már 4,5 éve, van némi rálátásom a dologra azért."
Én is itt élek. Csakhogy a kérdésből kiindulva ("Ha Nagy-Britanniában ÉLNÉL") a kérdező olyan embereket kérdez akik nem élnek ott (itt), így korántsem biztos hogy elég informáltak a brit politikával kapcsolatban. (Én se fogok pl. magyar választásokon szavazni amíg haza nem költözöm)
Akárhol élnék, a konzervatívokra szavaznék. A saját belső piac védelmét a külföldi importtal szemben, az érdekek határozott külpolitikai érvényesítését, akármilyen nemzet szülötte lennék, mindig fontosabbnak tartanám, mint a kisebbségekkel és bevándorlókkal folytatott esélyegyenlőségi és felzárkóztatási politika.
Na és ez:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__4..
Egy ilyen már önmagában kizárná egész további létének időtartamárra, hogy ilyen politikai erőre szavazzak...
Ez olyasvalami, amiről nem hittem, hogy valaha is megtapasztalom. Pedig a magyar politika is szül hasonlókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!