Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Kommunizmus a Zsidók műve?

A Kommunizmus a Zsidók műve?

Figyelt kérdés
Sok jobboldali szerint igen.. Ha az akkor miért állt szembe nyugattal? Hiszen az Amerikai túlzott kapitalizmusa Zsidó szokás.. Válaszaitok indokoljátok! Köszönöm!

2013. máj. 18. 15:03
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
96%

Csak hogy tisztázzuk: Leninnek csak az anyai nagyapja volt zsidó származású, tehát maga Lenin csak 1/4 részben volt zsidó.

[link]

Vallásilag pedig egyáltalán nem, mivel a nagyapja már 16 évesen kikeresztelkedett, azaz 50 évvel Lenin születése előtt.

[link]

[link]

2013. máj. 20. 01:29
 22/39 anonim ***** válasza:

Igen.

Lásd:

http://www.youtube.com/playlist?list=PLAU3aKiHk8zSO2Fn7gXcs3..

http://www.youtube.com/watch?v=gP4PXUxZgv4&list=PLAU3aKiHk8z..

"Churchill azon az állásponton volt, hogy a világ zsidósága egyfelől a kommunizmus, másfelől a cionizmus iránti elkötelezettség között vívódik."

2013. máj. 23. 12:04
 23/39 anonim ***** válasza:
34%

A kommunizmus a zsidók találmánya, ahogy a kapitalizmus is. A zsidók mindig ezt csinálják: két, látszólag egymással szemben álló oldalt hoznak létre (pl. kereszténység-iszlám). Aztán az emberek akiknek oldalt kell választaniuk, ígyis-úgyis rábasznak.

A kommunista vezetők és tömeggyilkosok szinte mindegyike zsidó volt.

2013. máj. 26. 17:20
 24/39 anonim ***** válasza:
71%

Na ne, a zsidók hozták létre a kereszténységet, de még az iszlámot is? Hallottam már sok elvakult marhaságot, de ez már túlzás...

Csak azt nem értem, hogyha ennyire nagyszerűek, és csodálatosak, hogy 2000/1600 éven átívelő terveket tudnak létrehozni, akkor miért nem ők az egész világmindenség istencsászárai? :)

Nevetségesek ezek a... Nem is tudom, mik :D

2013. máj. 26. 17:53
 25/39 anonim ***** válasza:
29%
miért, szerinted nem ők? szinte minden bank, multi legfelső fokán zsidó van.
2013. máj. 26. 17:56
 26/39 anonim ***** válasza:
15%
Ki mondta, h nem a zsidók a világmindenség istencsászárai? Ők irányítják az egész világot.
2013. máj. 26. 18:46
 27/39 The Evil Twin ***** válasza:

"miért, szerinted nem ők? szinte minden bank, multi legfelső fokán zsidó van."

Mint például? Több tízezer bank van a Földön, úgyhogy hosszú a felsorolás, szerintem kezd el minél hamarabb. Neveket akarok hallani! :D

2013. máj. 27. 10:39
 28/39 anonim ***** válasza:
56%

Sir Butcher, szerinted miért hiívják őket "ábrahámi" vallásoknak? Ugyanaz az összesnek a szereplője csak más neveken (Ábrahám=Ibrahim, Gábriel=Dzsibráil stb.)

Ugyanazt a marhaságot vallják, más formában.

2013. máj. 27. 11:12
 29/39 The Evil Twin ***** válasza:

"Ugyanazt a marhaságot vallják, más formában."

Ott a pont.

2013. máj. 27. 11:38
 30/39 anonim ***** válasza:
43%

Egy túrót. Csak egy picit kellene gondolkodni: ha ugyanazt vallanák, akkor nem lettek volna a vallási háborúk, pl. a keresztes hadjáratok, a muszlimok dzsihádjáról nem is beszélve.

Ahhoz meg már talán alapszintű középiskolai töriismeretek is kellenek, hogy a "szereplők" is csak részben egyeznek meg, merthogy a kereszténység Újszövetségét a másik két vallás egyáltalán nem ismeri (el). Mindhárom úgy tartja, hogy egyedül ő értelmezi helyesen a keresztények által a Biblia Ószövetségi részének nevezett írásokat; a muszlimok még hamisítással is vádaskodnak.

@ Sir Butcher:

"Hallottam már sok elvakult marhaságot, de ez már túlzás..."

És azt hallottad már, hogy az operettnáczik szerint a zsidók álltak a rabszolga-kereskedelem hátterében is? Legalábbis az Afrikából Amerikába hurcolt emberek százezreit/millióit illetően olvastam egy ilyen agymenést egy széljobber weboldalon. Bizonyára elterjedt már azok között, akik szerint "a zsidók már a spájzban vannak" :D, hiszen egy volt miépes régész elmélete...

Bár nem ez a fő témája, de utalnak rá ebben a cikkben is:

[link]

2013. máj. 28. 01:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!