Hogy lehetne találkozni személyesen Orbán Viktorral?!
Felnézek rá és példaképemnek tekintem.
Én is szeretnék egyszer ilyen nagyszerű ember lenni , mint a miniszterelnökünk!
Mindig jól megmondja a kommunista MSZP-nek a tutit!
Hogy lehetne vele találkozni?
Az odáig renbden van hogy az MSZP-nek megmondja a frankót, ezzel így nincs baj, de egyáltalán ezen kívül látsz is még valami mást? körbe néztél te hogy mi a helyzet az egész országban? Egyáltalán van fogalmad arról hogy Orbán óta mennyivel lettek a dolgok rosszabbak mint eddig? Oké hogy az MSZP sem szent ez tény meg ők is benne vannak abba hogy ilyen helyzetre süllyedt az ország színvonala, csak a gond az hogy a Fidesz csak olajat tesz ezzel a tűzre és nem sok jó változást látok.
Ha csak abban a példaképed hogyan küldi le az MSZP-t akkor oké de másban nem jó, és sajnos ez helyett hogy egymást rongálják idegileg komolyabb dolgokkal is foglalkozhatnának!
Hát ha nem is az isten, de a király biztosan:
"Orbán Viktor az Isten!"
Miért nézed le Orbán Viktor Főméltóságos Nagyságos Miniszter Elnök Urat azzal, hogy holmi Istennek titulálod őt? :@ Te mocskos kommunista, mind mocskos kommunista ballibek vagytok egytől eggyig, sírok amikor ilyeket olvasok, hogy Orbán Viktor Magyar Nemzet Vezérlő Őnagysága Exelenciás Mestermájert ahhoz a szánalmas Istenhez hasonlítják!!!!! :(:(:(:(
" a bal oldali EU"
Itt megszakadtam a röhögéstől úgy, hogy könnyek szöktek a szemembe! Még a végén ki fog derülni, hogy minden nyugati- európai ország kommunista volt egészen a II. világháború óta, tikos tagja volt az összes a KGST-nek, és benne voltak természetesen a Varsói Szerződésben is, és "mocskos kommunista" volt az összes! Bezzeg a magyarok!
HÜLYÉK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!