Hogyan kerülhetek be a parlementbe?
Figyelt kérdés
A szélső bal oldara mert én kommunista elveket vallok.2013. ápr. 28. 11:41
2/7 anonim válasza:
Majd ha nagy leszel, és megtanulsz írni, esetleg. Gyerekeknek is rendeznek időnként csoportos vezetéseket. Szólj majd a tanító néninek, hátha osztálykirándulást szerveznek oda.
3/7 A kérdező kommentje:
Én vagyok Karl Marx reinkarnációja
2013. ápr. 28. 12:21
4/7 ConnectCare válasza:
A parlamentbe kerüléshez mindenféleképpen egy párt jelöltjének kell, hogy légy. Bekerülhetsz úgy, hogy megszavaz a lakosság vagy úgy, hogy felkerülsz egy párt kompenzációs listájára (ez egy lista képviselők nevével), amiről úgy lehet bekerülni, hogy azokat a szavazatokat, amiket leadtak egy pártra, de nem juttattak jelöltet a parlamentbe összesítik és a pártok arányában a lista elejéről elkezdik feltölteni a listás helyeket. Tehát ha pl. a Magyar Kérdező Párt a töredékszavazatok 30%-át szerezte meg, akkor a listás helyek 30%-át adhatják a pártod tagjai. Ha ez a 30% 3 helyet jelent, akkor az első 3 ember kerül be a listádról a parlamentbe.
5/7 anonim válasza:
"Én vagyok Karl Marx reinkarnációja"
Azt hiszem, az eszed megvan hozzá, h a parlamentbe kerülj :)
6/7 anonim válasza:
Kezd a cirkuszban!Onnan már megvan az ajánlóleveled
7/7 anonim válasza:
Keresd meg a térképen, men fel a lépcsőn...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!