Adj gázt! Ez mekkora gusztustalan és otromba húzás?
Nyilván szándékosan szervezték az élet menetével egy napra a vonulásukat a "nem náci" motorosok, viszont szerintem maguk sem tudják, hogy ez micsoda tahóságról árulkodik...
El tudom képzelni az utolsó pár hozzászólót, aki itt "ugyan már, csak sima felvonulás, semmi több" szöveggel terelget, közben pedig cinkosan mosolyog, netán a nagy nemzeti-keresztény divathullámmal nagyon népszerűvé vált rohamsisakban (gyengébbek kedvéért képet lásd lent) bőgeti majd a motorját a zsinagóga előtt.
Lelketek rajta. Mindenesetre szégyellje magát az ilyen.
Dehogy, Kérdező, semmit nem értesz :)
Ez olyan, mint a horogkereszt, igazából kizárólag galamblelkű buddhisták viselik szvasztika címen, csak Hitler beszennyezte. De ma már nincsenek Magyarországon nácik, csak buddhisták, és szomorkodtak egészen mostanáig, mert nem gyakorolhatták a vallásukat. Csak ők szólaltak fel mindig a védelmében, és mindig mindenki lenácizta szegény párákat :(
Ezek a motorosok is minden bizonnyal buddhisták lesznek, úgy értik, hogy "Adj gázt!", hogy adj több földgázt a szegényeknek fűteni, mert hideg van!
Tényleg nem értem, miért kell mindenbe mindig belemagyarázni valamit, és lenácizni szegény buddhistákat :(
Na várj, tahónak lenni alanyi joga mindenkinek. :)
Tudtommal véleményt nyilvánítani is.
A kettőt együtt lehet úgy csinálni, hogy az egy förtelmesen nagy tahóság legyen végül, de ettől még nem szabad tiltani a dolgot, mert az biztosan antidemokratikus!
Aki ezt kitalálta, meg megszervezte, azoknál már csak egy gusztustalanabb, aljább lény van: az olyan sunyi kis alattomos férgek, mint pl. az itteni pondrók is, akiknek még ahhoz sincs gerince, hogy akkor legalább felvállalják, ellenben van pofájuk mérhetetlen cinizmussal azzal jönni, hogy ez persze csak "véletlen".
Nem hiába mondom én már régóta, hogy óvszert kéne osztogatni az útszéli k.rváknak, mert láthatóan nem mindegyik tarifájából futja, hogy minden egyes átutazó román kamionsofőrnél elhasználjon egyet. Azt látjuk az eredményt.
Zsidó vagyok és mosolyogtam ezen a néven, hogy adj gázt. Én nem mentem ki vonulgatni és nagyon szépen köszönöm, jól éreztem ma magam. Aki meg kiment mártírt játszani és "ajvékolni", az megérdemli hogy megleckéztessék őket. Ez a véleményem.
Magyarországon nincs náci veszély, Magyarországnak köze nincs a nácikhoz és a fasisztákhoz és Magyarországon már 68 éve nem ért semmilyen bántódás egy zsidót sem (csak a vallása miatt). Ez tény, a többi pedig félelemkeltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!