Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jobbik utcai bódékban gyűjt...

Jobbik utcai bódékban gyűjt aláírást, meg szórólapoz, de minek? Többi lent

Figyelt kérdés

Szimpatizálok a párttal, mindig kérek barikádot meg mindenféle szórólapot tőlük, ha látok ilyen kisebb kampányolókat. 1x moriczon hazafelé menet odamentem egy ilyenhez, ott feliratkozhattam egy hírlevélre, kellett az aláírásom, címem, telszámom, e-mail címem. Azt mondták fognak küldeni hírleveleket, de igaziból 2 címet is megadtam, egyikre se jött vagy 1 hete. A sima címem azért kell, hogy errefelé is dobálják be a jobbikos szórólapokat, így jobban összetartsák a "társaságot".

Most vagy ilyen trehány munkát végez a jobbik, hogy nem is küldik a hírlevelet, csak dísznek kellett aláírnom, vagy valami átverés volt (a táblázatban csak egy előre kitöltött sablon volt példának, de még senki nem iratkozott fel "élesben" előttem, direkt megnéztem) igaziból nem nagyon értem, eléggé siettem is, nem nagyon kapcsolt az agyam, csak utána.. vélemények ezekről az utcai párt-reklámozó bódékról, és hogy visszaélhetnek-e az adataimmal, esetleg átverés? vagy csak trehányok és nem küldik az e-mailt?

#Jobbik #szórólap #szórólapozás #kampányolás #utcai bódé #utcai politika
2013. márc. 18. 04:32
 1/4 anonim ***** válasza:
16%

Hát kis barátom, csőbe húztak.

Most már tudják a lényeges adataidat aztán ki tudja, hogy tényleg jobbikosok voltak-e

2013. márc. 18. 08:13
 2/4 anonim ***** válasza:
58%

Elképzelhető hogy nem Jobbikosok voltak, de valószínűbb hogy igen. 1 hét nem sok idő, ne várd hogy naponta küldjenek valamit, de idővel valószínű hogy kapsz majd levelet, szórólapot, akármit.

Szép napot neked, és persze hajrá Jobbik! :)

2013. márc. 18. 08:30
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
Kubatov-lista Jobbik módra?
2013. márc. 18. 12:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, tényleg csak türelmetlen voltam, mert már kapom a hírlevelet, biztos csak idő kellett hogy beírjanak a rendszerbe! :D

Köszi hogy írtatok!

2013. márc. 22. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!