Ki szavaz 2014-ben a jobbikra?
A jobbik ad az embereknek egy célcsoportot, akit utálhatnak: Cigaányok, gazdagok, zsidók.
Akár csak a szovjetúnió megszületésekor a proliknak: A gazdagok, akik "elnyomták" az igazi munkásparasztokat.
"Soha nem szavaznák rájuk. Csak gyűlölködni tudnak, de megvalósítható gazdasági programjuk nincs."
Mi a gyűlölködés abban ha kimondja valaki az igazat?
Sokkal többet árt az aki tudja mi a probléma, de felsőbb utasitásra elhallgatja azokat.
Természetesen a Jobbikra fogok szavazni!
"A jobbik nem ad semmilyen célcsoportot szerintem."
Zsidókat és cigányokat szidják. Ez mi szerinted?
"...kimondják igazat..." - Ezzel nem tudsz érvelni, mert az, hogy mi az igaz, az relatív.
Ugyan iígy muködik a Fidesz meg az MSZP-is.
Fideszek a nygat, a gazdagok az ellenségkép "nem kérünk az IMF-bol"
Az MSZP-nek meg a nemzeti érzelmu emberek.
Pártatlan vagyok, minden pártban látom a jót és a rosszat, úgy gondolom, hogy nem hiba úgy tekinteni a jobbikra IS meg a többi pártra is, hogy azok egy terméket adnak el a választóknak. Ez a termék az ideológia. Ideológiához meg kell hogy utálj valamit, mert különben nem tartasz össze az emberekkel.
Gyerekkorunkban iskolában is mindig az volt a legjobb humor, ami máson csattant, amivel kigúnyoltuk a másikat :) IÍgy megy a politika is. Jobbik a zsidókra, Fidesz a gazdagokra, MSZP a nemzetiekre pikkel.
Azt érdekes megfigyelni, hogy a kuruc.info oldalon
az emberek többsége inkább a Fidesz ellen van...
Tizenvalahány százalékukkal csak az Mszp erősödését
fogják elérni, gondolom nem ez a cél,
Nagyobb arányú szavazatot csak a bamba, IQ70-es többség elvárásaihoz való igazodással érhetnének el, ahogy minden népszerűségnövekedés az aljamocsok ajnározásával kezdödik. Az biztos, hogy velük komolyabb diktátort kapnánk. Orbán Viktor a demokrácia angyala hozzájuk képest.
Ettől függetlenül az a véleményem, hogy a politikai zűrzavarkeltés már olyan lelkiállapotokat fog kelteni a választások idejére, hogy a többség a leghangosabban kiabálóra fog szavazni.
Nem véletlen, hogy az Alkotmánybíróság felszabadította az önkényuralmi szimbólumok használatát, külföldi parancsra tették, hogy az ellentétek egyre radikálisabbak legyenek és akár utcai összecsapások formájában is megnyilvánuljanak.
Én eddig mindig Miép / kisgazda szavazó voltam (elveszett szavazatok), talán most sem fogok tudni a nyerőre voksolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!