Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Egyik libatenyésztésben...

Egyik libatenyésztésben jártas volt m. elnökünk készül visszatérni a politikába. Szerintetek hiteles politikus? Többen felkötötték miatta magukat? Kell nekünk ilyen? Kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 06:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
59%
Máskor érdemes odaírni, hogy nem a vélemények érdekelnek, hanem kizárólag a veled egyetértők hozzászólásai.
2013. márc. 10. 08:55
 12/32 anonim ***** válasza:
60%
Primitív s.ggfej vagy, kedves kérdező. További szép napot!
2013. márc. 10. 09:35
 13/32 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nem hiteles. Már a kisugárzása és a tekintete is ellenszenves és külföldi, tőkés érdekeket támogat a saját javáért. Orbánék meg mondjuk magyarországi tőkés érdekeket támogatnak a saját javukért, szóval számunkra úgyis csak az lesz a vége, hogy valaki élősködik és milliárdos lesz a húsunkból falatozva...
2013. márc. 10. 11:00
 14/32 anonim ***** válasza:
70%
Tulajdonképpen Orbán addig jól csinálja, hogy nemzeti, csak nála a nemzeti azt jelenti, hogy magyarországi tőkések valagát nyalja és nekik veti oda a magyarságot és nem a külföldieknek. Nála ez a nemzeti.
2013. márc. 10. 11:02
 15/32 bumbi02 ***** válasza:
78%
Jó. Akkor valaki sorolja fel azt a "több embert" aki felkötötte magát miatta. Egyetlen egy ember lett öngyilkos, de valljuk be, aki emiatt öngyilkos lesz, az valószínüleg küszködött más problémákkal is, ez csak inkább utolsó csepp lehetett...No meg hány hajléktalan ember van, hányyan vesztik el évente a megélhetésüket? Hányan lennénk ha mindannyian öngyilkosok lennének emiatt? Szóval ne kenjük ezt is Bajnai nyakába.
2013. márc. 10. 11:40
 16/32 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor valaki sorolja fel azt a "több embert" aki felkötötte magát miatta."

Mért sorolná fel bárki is? Mert te azt mondtad?

2013. márc. 10. 11:51
 17/32 anonim ***** válasza:
7%

Szóval ne kenjük ezt is Bajnai nyakába.

Oda más kéne,had ne írjam mi.

2013. márc. 10. 11:53
 18/32 bumbi02 ***** válasza:
100%
Nem azért mert azt mondtam, hanem mert ti azt mondtátok hogy többen is felkötötték magukat miatta. És vagyok olyan naiv, hogy úgy gondolom, hogy ha már valamivel dobálóztok, akkor van mögötte háttéranyag is. Mert ilyen alapon azt mondhatom, hogy miattatok pedig 19 ember kötötte fel magát... De most nincs kedvem felsorolni őket..
2013. márc. 10. 12:16
 19/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat .Azt hiszem kultúrált hangvételű kérdést tettem fel ezért nem értem a 17-es alpári mocskos válaszát.Amivel persze csak saját magát minősíti. Én csak sajnálni tudom szánalmas ember lehet az biztos. És az is igaz ha ilyen kérdést teszek fel azért van mert nekem speciel tényleg nem szimpatikus a volt m. elnök. De azt sem állítottam hogy egyik vagy másik különb lenne tőle. Aki pedig mocskolódni akar keressen más fórumot magának.
2013. márc. 10. 12:23
 20/32 anonim ***** válasza:
0%
bumbi02 én öngyilkos akarok lenni miattad de nem tehetem mert holnap dolgozni kell mennem.
2013. márc. 10. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!