Amennyiben most lenne a választás, Ön melyik pártra adná le szavazatát? Kérem, csak a párt nevét írja!
Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 21:52
31/54 anonim válasza:
Nekem aztán tök mind1, úgyis elmegyek innen.:D *halleluja*
32/54 anonim válasza:
Fidesz. Kér rossz közül ez a jobb. Amúgy meg a Jobbosok az én meglátásom szerint csak lázítani tudnak,ésszerűen cselekedni nem! Ha akarnák, sztem már rég sikerült volna megbuktatni a jelenlegi kormányt. Elméletem a következő: A baloldalról valamelyik párt pénzeli a Jobbikot, méghozzá azért hogy a szélsőségek visszaszorítására hivatkozva több pénzt kapjanak külföldről. A Fidesznek meg kéne még 1 esély a bizonyításra.
33/54 anonim válasza:
Jobbik
Mert a 2 demagóg tömegpártra(Fidesz,MSZP)soha nem szavaznék!
34/54 anonim válasza:
Fidesz. A baloldalból (MSZP, Jobbik) elég volt már.
35/54 anonim válasza:
A Jobbik az szélsőjobb,ami a hozzáállásából is látszik. Ne legyünk eltévedve!
37/54 anonim válasza:
Te is jó isten mi ez a sok jobbikos .......
Egyikre sem! Gordonra szavaznék, de sajnos nem vállalná el. Meg amúgysem szavaznák meg, mert Viktor tud a vizen járni, és majd ő oszt egy halom pénzt a népnek, a semmiből! a legutolsó fideszes kormány idején is minden rendben volt...
38/54 anonim válasza:
ma 01:57
Te is ATV-n szocializálódtál.
39/54 anonim válasza:
FIDESZ-KDNP!!!
Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok!
Hallgass a szívedre, szavazz a FIDESZ-re!
40/54 anonim válasza:
Jobbik.
Szélsőséges az, ami túlnyúlik az ésszerűség határán.
A Jobbik radikális. És nem az mszp pártja. :) De látom megy a beetetés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!