Mi lesz az Együtt 2014-gyel, ha nem nyernek jövőre?
Gondolod indulnának 2018ban ? :D
Szakérteni csak hitelből tudnak, majd a következő kormányzat visszafizeti és 2022ben indulnak megint ... ki van ez találva, mit gondolsz miért nem indult 2010ben? tudták, hogy nagy a baj, csőd szélén állt az ország ... Kár lenne vitatni, ehhez képest kész csoda, hogy csökken az államadósság és az alapkamat!
majd március 15 megtudjuk mi lesz a párt neve! mert ez még nem párt név !
Én az imf barátai névre tippelek
Remélem, hogy nyernek, és elsöprik a Fidesz országot tönkretevő intézkedéseit! A nevüket majd csak ezután közlik, ha párttá alakulnak.
Ha kormányra kerülnének, akkor gondolkodhatnak azon, hogy miből fizessék vissza azt a rengeteg hitelt, és a hozamait, amit most Orbán Államkölcsön formájában felvesz! Ez sokkal több és drágább, mint az IMF-hitelek.
"Ha kormányra kerülnének, akkor gondolkodhatnak azon, hogy miből fizessék vissza azt a rengeteg hitelt, és a hozamait, amit most Orbán Államkölcsön formájában felvesz! Ez sokkal több és drágább, mint az IMF-hitelek."
Magyarázd már el nekem, hogy miért csökken a gdp arányosan az adósság, ha orbán több hitelt vesz fel, mint az elődei? Imf hitelt 2009ben 4,5% 3éves lejárat esetén, 5,5% 5éves lejárattal kaptuk, csak hogy a tények, ne zavarjanak össze, mikor olcsó imf hitelről beszélsz!
Amit az mszp hirdetett 2,2% az az összes körülbelül egy hónapra lenne elég ( 2,2%-ra csak azt a hitelt kapjuk meg, amit már a magyar állam 1980tól befizetett a nemzetközi valutaalapba! magyarán saját pénzünket kapjuk vissza 2,2% kamattal, de mint írtam ez nem nagy tétel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!