A Demokrata vagy a Republikánus párt nézeteivel értesz egyet? Ha amerikai lennél, melyik pártot támogatnád, vagy szavaznál rá és miért?
A republikánusokkal , jóval hazafiasabbak.
Obama egy szoci.
Obama bandája építi le az USA igazságos államát.Mivel ők voltak a Földön a legigazságosabb ország.Ott nincs ám ingyen élés meg élősködés meg segélyezés.
Emellett Obamáék korlátozni akarják a fegyvertartást meg adóval büntetik a magasabb jövedelműeket.
Pár karikatúra Obamáról:
3.
Én jobban a szociális rendszerrel nem értek egyet.Majd rengetegen visszaélnek vele és szarrá adóztatják emiatt a népet.
Aztán lesznek akik nem akarnak dolgozni és ezeket majd a dolgozó réteg fogja eltartani az adóikból.
Én is a republikánusokkal, most csak azért szurkoltam Obamának, mert Romney háborúba sodorta volna Amerikát. Obama egyébként kifejezetten szimpatikus elnök, mégha nem is a demokrata párttal szimpatizál az ember, de szerintem az utóbbi idők legjobb elnöke (mondjuk Busht nem nehéz túlszárnyálni...)
A republikánus győzelemnek akkor szurkolok, ha lesz egy normális jelölt.
Mitt Romney azért nem nyerte meg mert mormon.Ő lett volna az USA első nem keresztény vallású elnöke.
Sok amerikai keresztény nem csípi a mormonokat.Némelyik mormon tényleg problémás , kicsit hasonlít az iszlámra akár a poligámiát, nők alárendeltségét meg ezt a bigottságot nézzük.
Az amerikaiak meg inkább megválasztottak egy keresztény demokratát.
Eléggé hagyományőrző emberek.Például női elnököt , homoszexuális elnököt , nem keresztény elnököt soha nem választanának meg.
Voltak ilyen dolgot az USA-ban hogy kiderült egy politikusról hogy nem hisz Istenben , nem elég vallásos onnantól a népszerűsége nagyon lecsökkent.
Ez kissé tág kérdés. Annyiban bonyolultabb a helyzet, hogy ott ez a két párt fogja össze a többi frakciót, tehát kicsit olyan mintha ittho például a Jobbik, a Fidesz, SzDSz és az MDF egy pártban lenne, az MSZP, LMP,, Munkáspárt meg egy másikban
Mindenesetre én inkább a republikánosokra szavaznék, de nem igazán jön be nekem Romney, egy Ron Paul -t azonban boldogan elfogadnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!