Az Orbán kormány legújabb világrengető találmánya, ehhez mitszóltok?
Hármas, a természeti népeknél általában gyerekkorban halnak meg megfázásban, vagy 20-45 éves koruk között szintén megfázásban, vagy elfertőződött sebben.
300 éve még az átlagos élettartam 35 év körül volt. Városban falun, és a természetben egyaránt. Csak jöttek ezek a semmirekellő orvosok, és rejtélyes okokból valahogy a tudományos orvoslással egy időben (hogy-hogy nem) elkezdett az élettartam emelkedni.
Szomorú, de ha nem lenne ilyen egészségügy nevű izé, az itt kommentelők fele már nagyon rég halott lenne. Még a tizenévesek közül is nem kevés.
"Mivan ha beindúl nálad egy örökölt tüdőrák vagy egy lappangó szívbetegség vagy egy öregkori porckorong sérv vagy véletlen balesetet szenvedsz. "
Ebbe hadd ne menjek bele, mert már rengeteg vitám volt belőle, de ezek mindegyikét kezelni tudom és nem csak magam, kollégáim is kezelni szoktam. Mi nem járunk ingyenélő orvosokhoz. És a tudásom másoknak is próbálom átadni, hogy soha többé ne szoruljanak ilyesmire és ne tudják őket megkopasztani.
"Hármas, a természeti népeknél általában gyerekkorban halnak meg megfázásban, vagy 20-45 éves koruk között szintén megfázásban, vagy elfertőződött sebben. "
Gyermekem! Ha annyit éltél a természetben mint azt hiszed magadról, akkor hogy lehet, hogy ezek egyikét sem tudod kezelni?
"300 éve még az átlagos élettartam 35 év körül volt. Városban falun, és a természetben egyaránt. Csak jöttek ezek a semmirekellő orvosok, és rejtélyes okokból valahogy a tudományos orvoslással egy időben (hogy-hogy nem) elkezdett az élettartam emelkedni. "
Nos a túlnépesedés valóban komoly probléma, abból a tévhitedből viszont, hogy az orvosok emelik az élettartamot sajnálatos módon ki kell hogy ábrándítsalak. :)
Évente csak Magyarországon 8 ezer embert nyírnak ki, az Eu-ban pedig mindössze 196 ezret. A számok nem légből kapottak. Nyugodtan nézz utána.
"Nos a túlnépesedés valóban komoly probléma, abból a tévhitedből viszont, hogy az orvosok emelik az élettartamot sajnálatos módon ki kell hogy ábrándítsalak. :)"
Jajj ne aggódj, hallottam már a hülye süketeléseteket.
Tudom, védőoltás, Labant Csaba, Big Pharma, egészségügyi maffia.
Te miért nem élsz a busmanok között, ha a természetben, orvosok nélkül annyira jó?
Az tök jó, hogy ennyi meg ennyi ember meghal orvosi kezelés következtében, csak elfelejted, hogy a világon százezrével halnak meg naponta azért, mert nem kapnak orvosi kezelést.
Vagy nem tartod különösnek, hogy pont a rossz egészségüggyel rendelkező országokban több a korai halott, és rossz az átlagéletkor, magasabb a gyermekhalandóság?
Nézz nyugodtan utána...
"Gyermekem! Ha annyit éltél a természetben mint azt hiszed magadról, akkor hogy lehet, hogy ezek egyikét sem tudod kezelni?"
Az lehet, csak te sem.
A különbség köztünk az, hogy én nem hiszem magamról, hogy tudom, te meg hiszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!