Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az Orbán kormány legújabb...

Az Orbán kormány legújabb világrengető találmánya, ehhez mitszóltok?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jan. 3. 22:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Engem már komolyan nem érdekel az egész. Teljesen berendezkedtem arra hogy ha valami baj van, csak magamra számíthatok. Ha bíznék a kormányban vagy az egészségügyben már rég megnézhetném magam.
2013. jan. 3. 23:15
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Tessék sportolni, emberek! Futni, tornázni, biciklizni. Az (még) ingyen van, és legalább el lehet vele kerülni az összeomló egészségügyet.
2013. jan. 3. 23:35
 3/15 anonim ***** válasza:
38%
Másodiknak igaza van. Egy egészséges ember sohasem beteg. A természeti népeknél még meghalni is úgy szoktak, hogy este lefekszik az öreg aludni és reggel nem ébred fel. A szenvedés a betegségek a "civilizáció" vívmánya, ebből kellene megtanulnotok kilépni, nem pedig ezt a sok semmirekellő orvost pénzelni.
2013. jan. 3. 23:45
 4/15 A kérdező kommentje:
Azt szerintem mindenki tudja hogy az egészséges életmód nagyonfontos az egészség megőrzés szempontjából, de csak erre alapozni az életünket sajnos nemlehet. Mivan ha beindúl nálad egy örökölt tüdőrák vagy egy lappangó szívbetegség vagy egy öregkori porckorong sérv vagy véletlen balesetet szenvedsz. Ha a kórházi ellátást el lehetetlenítik bárki áldozatául eshet a rossz ellátásnak. Amíg egészséges az ember addig nemtulajdonít nagy jelentőséget az orvosi ellátásnak de abban a pillanatban hogy megsérül és komoly segítsére van szüksége rögtön átértékelődik nála ez a tendencia. És ezzel nemakarom védeni azokat az orvosokat akik lelkiismeretlenül a pénzért lesznek orvosok. Ez a kormány elveszi az emberek jogát a megfelelő orvosi ellátástól az ilyen rendeletekkel, holott ezek az emberek kifizették az ellátásuk költségeit évek során.Milyen jogon teszik ezt velük? kicsit sarkítva milyen jogon küldik halálba ezeket az embereket???
2013. jan. 4. 00:12
 5/15 The Vault Dweller ***** válasza:
89%

Hármas, a természeti népeknél általában gyerekkorban halnak meg megfázásban, vagy 20-45 éves koruk között szintén megfázásban, vagy elfertőződött sebben.

300 éve még az átlagos élettartam 35 év körül volt. Városban falun, és a természetben egyaránt. Csak jöttek ezek a semmirekellő orvosok, és rejtélyes okokból valahogy a tudományos orvoslással egy időben (hogy-hogy nem) elkezdett az élettartam emelkedni.

Szomorú, de ha nem lenne ilyen egészségügy nevű izé, az itt kommentelők fele már nagyon rég halott lenne. Még a tizenévesek közül is nem kevés.

2013. jan. 4. 00:14
 6/15 anonim ***** válasza:
20%

"Mivan ha beindúl nálad egy örökölt tüdőrák vagy egy lappangó szívbetegség vagy egy öregkori porckorong sérv vagy véletlen balesetet szenvedsz. "

Ebbe hadd ne menjek bele, mert már rengeteg vitám volt belőle, de ezek mindegyikét kezelni tudom és nem csak magam, kollégáim is kezelni szoktam. Mi nem járunk ingyenélő orvosokhoz. És a tudásom másoknak is próbálom átadni, hogy soha többé ne szoruljanak ilyesmire és ne tudják őket megkopasztani.

2013. jan. 4. 01:09
 7/15 anonim ***** válasza:
11%

"Hármas, a természeti népeknél általában gyerekkorban halnak meg megfázásban, vagy 20-45 éves koruk között szintén megfázásban, vagy elfertőződött sebben. "

Gyermekem! Ha annyit éltél a természetben mint azt hiszed magadról, akkor hogy lehet, hogy ezek egyikét sem tudod kezelni?

2013. jan. 4. 01:13
 8/15 anonim ***** válasza:
20%

"300 éve még az átlagos élettartam 35 év körül volt. Városban falun, és a természetben egyaránt. Csak jöttek ezek a semmirekellő orvosok, és rejtélyes okokból valahogy a tudományos orvoslással egy időben (hogy-hogy nem) elkezdett az élettartam emelkedni. "

Nos a túlnépesedés valóban komoly probléma, abból a tévhitedből viszont, hogy az orvosok emelik az élettartamot sajnálatos módon ki kell hogy ábrándítsalak. :)

Évente csak Magyarországon 8 ezer embert nyírnak ki, az Eu-ban pedig mindössze 196 ezret. A számok nem légből kapottak. Nyugodtan nézz utána.

2013. jan. 4. 01:17
 9/15 The Vault Dweller ***** válasza:

"Nos a túlnépesedés valóban komoly probléma, abból a tévhitedből viszont, hogy az orvosok emelik az élettartamot sajnálatos módon ki kell hogy ábrándítsalak. :)"

Jajj ne aggódj, hallottam már a hülye süketeléseteket.

Tudom, védőoltás, Labant Csaba, Big Pharma, egészségügyi maffia.

Te miért nem élsz a busmanok között, ha a természetben, orvosok nélkül annyira jó?

Az tök jó, hogy ennyi meg ennyi ember meghal orvosi kezelés következtében, csak elfelejted, hogy a világon százezrével halnak meg naponta azért, mert nem kapnak orvosi kezelést.

Vagy nem tartod különösnek, hogy pont a rossz egészségüggyel rendelkező országokban több a korai halott, és rossz az átlagéletkor, magasabb a gyermekhalandóság?

Nézz nyugodtan utána...

2013. jan. 4. 01:48
 10/15 The Vault Dweller ***** válasza:

"Gyermekem! Ha annyit éltél a természetben mint azt hiszed magadról, akkor hogy lehet, hogy ezek egyikét sem tudod kezelni?"

Az lehet, csak te sem.

A különbség köztünk az, hogy én nem hiszem magamról, hogy tudom, te meg hiszed.

2013. jan. 4. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!