A Jobbik hogyan akarja elküldeni a romákat dolgozni, ha nincs is munkahely?
Olvastam valahol, hogy ők elküldenék a romákat dolgozni. Nem hagynák, hogy munkanélküliek legyenek.Ezzel nincs is semmi baj. De kérdem én, ha folyton arról hallunk, hogy ilyen meg olyan létszámcsökkentés van a munkahelyeken, vagy egyszerüen nincs munkahely, akkor hova akarja dolgozni küldeni őket, ha a még a magyarok többségének se jut munka.
Félreértés ne essék, én teljesen jó ötletnek tartom, meg inkább ők mint a fidesz, csak ezt nem értem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ennyi ütődött közül egy se válaszolt a kérdésre. Ahol jobbikos polgármester van ott már nagy részt megoldódott.
Földeket adnának a munkanélkülieknek. Bevetnék a földjeiket, majd azt művelniük kell. Amennyiben nem teszik, akkor meg éhen hallnak.
Bocs az előbbi a bűncselekmények visszaszorításáról szól.
A munkahelyteremtésre a megoldás emellett a mezőgazdaság lehet. Abból több 100.000 több új munkahelyet lehet létre hozni, ha annak piacot teremtenek Keleten. Emellett a Jobbik újra nyitná a bányákat.
A bányászat újra indítása újabb 100.000-nek adhatnak munkát. Mindez a nemzetbiztonsági külső energia éhségünket is mérsékelheti, eltüntetheti.
Vasút és busz rekonstrukciót kíván megvalósítani magyar gyárakkal. Ez újabb munkahelyeket eredményezne. A Jobbik nem kívánja külföldi buszokkal pótolni a BKV-t vagy Székesfehérvár közlekedését.
Kazahsztánnal tárgyaltak egy vasúti átrakodó üzemről, mit a Fidesz és az MSZP kormány is elvetett. A lényeg, hogy átrakodó, logisztikai központot üzemeltetnének Záhonynál.
Ehhez 70%-ban támogatnák, hogy gyorsvasút vonalat építsenek ki Magyarországon Záhony- Hegyeshalom között. Magyarul azon a vonalon akár 2 óra alatt eltudnánk jutni Záhonyból-Sopronba.
Már elnézést attól hogy valahol jobbikos a polgármester attól nem minden oldódik meg magától.
Nem feltétlenül kell csodára várni:hogy majd a jobbik. Gondolom a társadalomnak már a "szögesdrótból" elege volt az elmúlt évtizedekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!