Szerintem ők, akik a politikában az élen táncolnak, csak próbálnak előadni egy művet, amit maguk sem értenek. Azért van az, hogy sokszor önellentmondásba keverednek, vagy hülyeséget mondanak. Szerintem mindenki láthatja, hogy nem ők valójában, akik irányítanak...
A linkedet már meg sem néztem, mert szinte biztosra veszem hogy megint önellentmondásba keveredik, vagy hiteget.
Imádom, szeretem. Egy zseni. Egy ekkora géniuszt meg sem érdemel ez az ország. Nem is tudjuk, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy kortársai lehetünk. Ohhh, bárcsak érinthetném a lába nyomát.
(Bocs, de nem akarok bíróságra menni. Ha a fideszes netcenzorok olvassák ezt, akkor jelzem, hogy így karácsony előtt jól jönne egy kis plusz. De ha üres a kassza akkor legalább egy fideszes lufit küldhetnének. Jó lesz a gyereknek.
Gondolom, ha bíróságra cibálják azt aki kritizálja őket, akkor talán a dicsérő szavakért is jár valami.)
A gazdasági minisztersége alatt dolgozták ki a Széchenyi-tervet, ami alatt igen jó és hasznos dolgok jöttek létre az országban, akkor amikor még eu-tagok sem voltunk. Ahhoz képest ami azóta folyik az eu-s pénzekkel, megérdemelten viselte a Terv a legnagyobb magyar nevét.
Matolcsy emellett remek könyvajánlókat ír a Heti Válaszba hétről-hétre, az itt okoskodókra is ráférne néhány amerikai, angol és egyéb nyugati olvasmány az ott bemutatottak közül a hvg és hasonló mszmp-s szennyorgánumok "hírei" mellé.
Hogy jelenleg csúcsminiszterként mennyire eredményes, azt is a jövő tudja majd megítélni. Mindenesetre gazdasági világválság közepén, másfélszeresére emelt államadósság mellett elvállalni ezt a pozíciót bátorságra és önbizalomra utal. Egy politikus esetében ezek hasznos tulajdonságok. Ő nem kesztyűbáb, megvannak az elképzelései. Pár év múlva kiderül hogy vitatott (=sikeres) vagy vitára sem érdemes, elfeledett időszak lesz életművének ez a része.
Szemüvegesként pedig mélyen felháborít ahogy a sokdioptriás szemüvege miatt, gyakorlatilag náci módon, enyhe testi fogyatékosságával visszaélve gerjesztenek ellene gyűlöletet az egyszerű, tanulatlan, befolyásolható tömegek körében. Mondom, náci módszer, Göbbelsz is megirigyelhetné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!