Melyik pár ifjúsági szervezete a legmegfelelőbb?
Előző topic írója vagyok. Ha úgy döntenék, hogy belépek egy ilyen szervezetbe, akkor melyik lenne a legmegfelelőbb? Ne aggódjatok az agyamat nem tudják átmosni, ismerem magam annyira. Vannak elképzeléseim, hazugokéra pedig nem hallgatok. Tapasztalatszerzés céljából lépnék be és ha tudok segítek (,de csak, ha a cél az jó).
Lehet vannak hiányosságot abban, amit írtam, de ha kihagytam valamit, nyugodtan kérdezzenek rá.
Szigorúan karrierépítés szempontjából,
szerintem, ha még nagyon fiatal vagy, mindegyik rossz.
Először tanulni kell, képezni magad, tapasztalatot szerezni a "civiléletben".
Ellenkező esetben, befolyásod, presztízsed jelenlegi szintje határozza meg döntésedet a Fidesz és a Jobbik között!
Most nagy valószínűséggel a Fidesz lesz hatalmon, és akinek nagy hálója van, még most merjen!
Aki pedig csak most kezdi szövögetni hálóját, az ott kezdje, ahol a legjobb az előrejutási lehetőség, és ez egy növekvő pártnál a legnagyobb, nem de bár?
Hajrá, és Szebb jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!