Szerintem te tipikus Lúdmilla szavazó vagy, az újgazdag liberális mintaképe. :)
2012. nov. 2. 16:16
12/17 anonim válasza:
16:16!
Hát igen, ezért szavaztam anno a Fideszre...
2012. nov. 2. 16:22
13/17 anonim válasza:
jobb oldaliként egy igazi baloldali pártot várok ... Azért h. végre el lehessen felejteni az mszpt és az szdsz holdudvarát ... Akkora a két oldal közötti ellentét, mintha nem is egy nemzet fiai versengenének egymással ... ez így tarthatatlan, mert már a cél sem egyezik, nem h. a kivitelezés ....
2012. nov. 2. 17:23
14/17 anonim válasza:
Ideje volna, ma jobboldali párt a Fideszen és Jobbikon kívül nincs is. Régebben Fidesz-párti voltam, de mióta Orbán botrányosan kormányoz, átpártoltam a Jobbikhoz. Mindenki azt hiszi nekem valami erős kötelékem fűz hozzá, ez nem igaz, nekem elveim vannak, és egy párt vagy képes képviselni azokat vagy nem. A Jobbikkal sok mindenben egyet értek, de legalább annyi dologban nem.
Mégis ha lenne egy erős, hiteles jobboldali párt, én arra szavaznék.
2012. nov. 2. 17:54
15/17 anonim válasza:
Úgy látom annyiban megegyezhetünk, hogy mind a jobb mind a bal oldalon új és tiszta pártok kellenének. Nekem is ez a véleményem baloldaliként, még át is szavaznák jobbra, ha olyan programot hozna az új párt, amiben látok megoldást.
2012. nov. 2. 20:08
16/17 anonim válasza:
Szerintem egyelőre mindegy ki van kormányon (kivéve szélsőségesek), amíg az ilyen mértékű nyilt protekcionizmust, bűnözést nem tudja kilökni magából a politika, hogy haveri cégeknek írnak ki tendereket, hoznak törvényeket, szabályokat, addig szopóroller van. Teljesen kár visszaszavazni az MSZP-nek a hatalmat, de Fideszéből ki kell venni. Nehéz a döntés, nem mondom.
2012. nov. 2. 20:43
17/17 anonim válasza:
Szerintem a jobboldali-baloldali felosztás teéjesen idejétmúlt, valahogy értelmesebben kellene definiálni a politikai irányzatokat.
Így aztán jó lenne tudni, hogy a kérdező szerint milyen egy "valódi jobboldali párt".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!