Jobbosok, most tényleg ennyire be vagytok sózva Bajnaitól?
2002-ben Medgyessy volt a patás ördög, elkezdtetek D207-ezni, Péterkémezni, bankárkormányozni, Megyőőő-zni, aztán
2004-ben mindez elmaradt, miután Gyurcsány váltotta. Akkor jött a Fletózás, a Gyurcsótányozás, a balettáncozás, most pedig
2012-ben, két évvel azután, hogy kedves vezetőtök diadalmasan bejelentette a baloldal örök vereségét, és az ezeréves jobboldali aranykor eljövetelét, és pár nappal a "békemenetet" követően, ahol legalább 20x, vagy százszor annyian voltak, mint a Milla demonstráción (legalábbis így látja a kormány), illetve néhány nappal azután, hogy Bajnai bejelentette visszatérését, máris beindult a Libajnaizás, meg a Ludmillázás. Eddig senki sem beszélt róla, most pedig már rá kell szállni, és gyalulni éjjel-nappal.
A módszer ugyanaz, mint az elmúlt 10 évben, az egyszerű kocsmastílus régről ismert. Látszik, hogy veszettül féltek. Hová lett a nagy önbizalom? Ha a miniszterelnökötök és kormányotok olyan tökéletes, akkor nem kellene nagy ívben tenni az ellenzékre, mert úgyis mindenki az igaz magyar narancsos ügyre fog szavazni 2014-ben is?
"Bajnait meg Soros György és Clintonné képezte ki valami amerikai szabadegyetemen, olvasni többfelé. "
Bakker ezen szétröhögtem magam :))
Mindjárt kerekítesz nekünk valami KGB-s történetet vagy netán egy partizános sztorit?
Meg már el is képzeltem ahogy Bajnai,Soros és Clinton titkos kézfogással üdvözli egymást és nekiállnak képezni az ifjú padevanjukat :)))
Ja és mikor mutatsz egy leleplező riportot amin kiderül hogy mondjuk Bajnai, Soros és Clinton felmenői annó elrektettek valami titkos utalást mondjuk az Országház felépítésében?
Mindig is imádtam az ilyen jobbos összeesküvéselméleteket!
A fílmjeik meg jobbak mint a B-kategóriás amcsi fílmek. Szerintem a Blair Witch-en felnőt generáció abból merített ihletet... :DDD
A liberális mindenre "összeesküvéselméletet" kiált, amivel nem ért egyet. Művelődj:
A Bajnai-féle műhely, a Haza és Haladás Alapítvány a kezdetektől az Egyesült Államok Demokrata Pártjához húzó baloldali-liberális agytröszt, a Center for American Progress (CAP) partneri támogatását élvezi - írja a legfrissebb Heti Válasz. A CAP-ot a tengeren túl a Clinton család, illetve az Orbán-bírálatban aktív Hillary Clinton külügyminiszter szellemi hátországaként szokták lefesteni – leginkább azért, mert fontosabb vezetői egykor Bill Clinton elnöki tanácsadóiként vétették észre magukat - írja a lap.
A 2003-as alapítású CAP ötletgazdája Soros György magyar származású pénzember volt, s noha a szervezet gazdálkodásáról keveset tudni, annyi bizonyos, hogy Soros, illetve Herbert és Marion Sandler multimilliomos házaspár is a főszponzorok között van - számol be a Heti Válasz.
Ez meg a magadfajta birka:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!