Orbán még meddig lesz miniszter elnök?
Ha egyéb törvényes úton nem távolítják el, akkor 2014-ig biztosan.
Engem sokkal jobban érdekel, hogy az általa kiherélt Fidesz meddig tűri el és meg. Végül is minden értelmes arcot kigolyózott (Pokorni), elzavart vagy deportálta mint Ádert.
És egyszer ez egy értelmes párt volt.
"Orbánról el tudom még azt is képzelni,hogy királlyá koronáztatja magát"
Én 100%ig biztos vagyok benne,hogy ezt akarja és meg is teszi,ha nem döglik meg...mondjuk nem igazán lesz nagy öröme benne,ha mindenki elhagyja miatta az országot...
Le merem fogadni, hogy az ilyen hülye Orbános kérdéseket fizetett pártkatonák írogatják ki, hogy így mérjék fel a párt támogatottságát a neten!!
Mellesleg ha valaki olvasna is nem csak a híradót nézné az rájönne, hogy mi folyik az országban és Orbán körül. Azt tervezik, hogy bevezetik a királyságot és a budai vár lesz a királyi palota. Csak Smith Pali bácsi miután elbaszta, nem lesz könnyű ezt átvinni a közt.elnök keze alatt. Ádernek ennél több esze van szerencsére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!