A politikusaink is beiratkoznak erkölcstan órára?
Na én is azt mondtam, hogy az erkölcstan oktatást a Parlamentben kéne kezdeni...
Ha meg mostanában annyira ájtatos keresztény lett ott mindenki mint ahogy előadják, akkor legalább a 10 parancsolatból a ne lopj és a ne hazudj részt betarthatnák.
Hát aki a 10 parancsolatból 5-öt be tud tartani, az már kaphatna egy ingyen nyalókát. :D
Nem sok fogyna.
A nem vicces az, hogy a keresztényi erkölcs legalján pont a KDNP van.
Az erkölcstan óra előtt tudni kellene:Milyen iskolai végzettsége van? Egyáltalán ő szerezte vagy vásárolta? Nekem úgy tűnik az utóbbinak nagyobb a valószínűsége!!!
Aki bejut a Parlamentbe azt már senki sem ellenőrzi!!!!
Nem sértek meg senkit sem a vallásában,ha megjegyzem:A legnagyobb tolvaj,hazúg,csaló,gyilkos is bemehet az Egyház birtokára a megbocsátásért,de ezzel még nem adják vissza azt amit elvettek.
igazad van, miért pont ne az egyházhoz, egyházba mennének be a becsületlenek.
Aki lopott, megbánta, az visszaadja, és megbánást tanúsít. ha nem adt avissza, felhívják rá a figyelmét, hogy adja vissza.
Aki egy merő képmutatás, az megvezet világit, egyházit egyaránt.
Egy ismerősöm (már) egyházi óvodába akarta iratni a gyerekét (hithű komm. család), hogy ő jóelőre ilyen papírról is gondoskodjon, ha majd a gyereke (is) köpönyeget akar forgatni ... hát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!