Mi a véleményetek erről az ötletről? Hajléktalanok 2/2.
Figyelt kérdés
Sorkatonaság. Újabban ez is egy nagy borzalmat váltott ki sokakban bár ha elgondolkodik az ember nem valószínűbb mint eddig, mert régebben is behívhattak bármikor.Aláírom ez még nehezebben lenne megoldható míg megtalálják az erre alkalmasabbakat és igaz, hogy míg helyre jönnének a hajléktalanok idő, de itt is lenne valami priccs ahol meghúzhatják magukat, kapnak némi alamizsnát és ha úgy alakul még hasznosan is eltöltik az időt. Tény és való itt most nem az idősebb hajléktalanokra gondolok akik x éven keresztül az utcán vagy egyéb helyeken szenvednek és millió betegségük van. De nagyon sok 20-30 x éves ember van közöttük akik alkalmasak lennének. És amíg kitisztul belőlük a pia megedződnek.2012. szept. 20. 15:36
11/14 anonim válasza:
Kérdező: ez úgy hülyeség, ahogy van!
Mást kéne velük kezdeni, de nem sorkatonaságot, pl. a parkok, utak tisztítása és így tovább.
Hidd el, foglalkoztam már én is ezzel a kérdéssel, de sorkatonaság - ez eszembe sem jutott, de még azoknak sem, akik foglalkoztatják őket.
12/14 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy hülyeség ebben igazad van.De egy alternatíva lehet ráadásul elméletben szerintem jól hangzik.sosem írtam,hogy megvalósul pont arra voltam kíváncsi,hogy mi a véleményetek.Persze szerintem akkor is jól hangzik és ezzel felvetettem egy új ötletet.Köszönöm a véleményedet.
2012. szept. 20. 20:15
13/14 Géczy Katalin music válasza:
Az alábbi videó szerintem jól tükrözi a hajléktalanok hozzáállását ehhez szerintem
14/14 anonim válasza:
az én hazámat ne olyan motiválatlan, gyenge, jellemtelen emberek védjék, akik még a napi betevőjüket, fedelüket sem képesek megteremteni.
Hidd el, hogy aki nagyon akar, az ki tud emelkedni még a hajléktalanságból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!