Hol tudok kapcsolatba kerülni Gárdistákkal?
A hazáért akarsz tenni?
Ahhoz nem kell a gárdába belépned!
Ők a cigányság ellen és a magyarok "védelmében" lépnek fel!
Ha a rablók ellen akarod megvédeni a tisztes állampolgárt(ez viszont nem hazaspecifikus) akkor lépj be a környékeden lévő polgárőrségbe és esténként a saját környékeden járőrözz pár emberrel! és máris többet tettél mint 20 látványos felvonulással amivel bekerültél a hírekbe! Ha meg csak egy felkapott szervezetbe akarsz belépni ami mindig a TV-ben van akkor legyél párttag valahol...
Véleményem szerint ezerszer többet tesznek a hazájukért azok akik eljárnak az erdőbe felszedni az illegálisan lerakott szemetet vagy a már említett járőrözést csinálják úgy hogy a fene se tud róluk!(a polgárőrségek 99%-ában ilyen tenni akaró emberek vannak akiknek semmi köze semmilyen szélsőséghez vagy a gárdához...) "csak" a polgárokat védik!!!
Most azt már nem is említem hogy mennyi beteg gyerekekkel foglalkozó szervezet van akik szívesen fogadnak vagy olyan, szegényeket segítő akik eljárnak és ingyen munkába felújítanak lerobbant, penészes falú lakásokat!
Szóval bocs ha nem magasztaltam föl az össze vissza vonulgatást a többi, általam felsorolt VALÓDI segítséggel szemben de ez a véleményem!
És akkor még nem is említettem hogy a jó magyar termék(nem csak a magyar termék hanem a jó magyar termék vétele) meg nem gárdatagság függő!
Sok sikert és tegyél minél többet Hazánkért! :)
Zoli nagyon jól leírta!
Lehetsz gárdista de azzal még sokat nem tettél a hazádért!
A rengeteg kevésbé látványos segítséggel sokkal előrébb jutunk!
De ha szeretsz állandóan vonulgatni, szidni a fél világot aztán hazamenni és nem tenni semmi lényegeset akkor a gárda is jó lehet...
Hisz amíg egy napot eltöltesz egy felvonuláson az alatt rengeteg valódi tettet i9s végrehajthatsz vagy kijön belőle több éjszakás járőrözés a saját környékeden.
A zoli által felsoroltakhoz meg nem a gárdát hanem a rengeteg más szervezetet kell megkeresned ahol fogsz találkozni baloldali, liberális, konzervatív, meleg vagy millió más emberrel akiket... hát valjuk be, gárdistaként gyűlölnőd kell és ellenségnek tekintened.
Te tudod!
"Engem a Magyar Gárda az ami érdekel , és éltet , én oda szeretnék bekerülni , tartozni valahova !"
Fogadni mernék hogy már régen tag vagy és ez egy propaganda kérdés!
Ha téged a gárda éltet akkor nem hiszem hogy "tegnap" még nem érdekelt, míg "ma" felkeltél és hirtelen ez lett az életed de fogalmad sincs hogy léphetnél be.
Ha meg még a honlapjukat sem tudtad megtalálni akkor nem tudom hogy jutsz el a helyszinre?
Szerintem a kérdésed kamu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!