Melegként beléphetek a Jobbikba?
#9 -es jól beszél, annyit fűznék hozzá, hogy a felvonulók egy nagyon szűk kisebbséget képviselnek a homoszexuális közösségben, szvsz ők a söpredék, akit a melegek is lenéznek és kiutálnak.
Mindösszesen egy nyílt elhatárolódást várnék a normális többségtől, ami eleddig nem történt meg.
Azt nem várom el, hogy az ellentüntetők között kiabáljanak, de legalább egy közleményt kiadhatnának.
Ezzel tudatva a társadalommal, hogy ne utánuk ítéljék meg a 99%-kot. Ennyi.
Javítom: mármint, hogy ne a tangában vonulgató 1% után ítéljék meg a normális 99%-ot. :)
Abszurd, hogy a homoszexualitás szó hallatán mindenkinek a vonulás jut eszébe.
Mi is megsértődünk, ha egy jobbos tüntetés kapcsán a ballibek rögtön a "kődobáló, kukagyújtogató, randalírozó csőcselék" szavakat mantrázzák.
A fene megette , ha az aktuális pártkönyvecskéért cserébe vallani illik a szexuális hovatartozásról! Kinek mi köze ?
Vona azzal együtt csak örülhet, ha egyre többszínű lesz a pártja (+a szivárvány minden színe!), egyre inkább elkél majd a takarószín , de neked , feltehetőleg értelmes emberként minek pártosodni , belépni? Arra használnának, hogy a nemlétező toleranciájukat bizonyítsák veled . Legkésőbb 2014.-ben meg szemétre kerülsz. Ha nyernek, azért. Ha nem, azért. Mint a többi megvezetett magyar. Miért nem elég , ha szavazol ? Bármi célkitűzéssel azonosulni úgysem érdemes előbb , mint amikor biztos vagy abban, hogy a megvalósítás nem csak a retorika szintjén történhet meg.
Tudod :pofázni könnyű és Vonáék egyebet se tudnak mást!
Hallelujah! Ézsaiás próféta jövendölései übereltenek!
A népek olvasztótégelye ! életbiztosítás á'la Jobbik!!!
Vegetariánus megoldás !
"És lakozik a farkas a báránynyal, és a párducz a kecskefiúval fekszik, a borjú és az oroszlán-kölyök és a kövér barom együtt lesznek, és egy kis gyermek őrzi azokat;"
"A tehén és medve legelnek, és együtt feküsznek fiaik, az oroszlán, mint az ökör, szalmát eszik;"
"És gyönyörködik a csecsszopó a viperák lyukánál, és a csecstől elválasztott a baziliskus lyuka felett terjengeti kezét.
A farkas és bárány együtt legelnek, az oroszlán, mint az ökör, szalmát eszik, és a kígyónak por lesz az ő kenyere.
Bizony mondom néktek, ezekután nem röstellem majdan elhajtani a........ antiszociális szomszédomat!
Megkérem szép szóval , álllljon be a gádzsók közé a Jobbikba halmozottan hátrányos helyzetű skinheadnak!
A kimaradt betűt utólag küldöm : "t"
tegye helyre ,akinek hiányzik! :-))
14:46 Peregrinus
"A kimaradt betűt utólag küldöm : "t" "
A 14:30-as válaszodban remélem nem a "pártosodni" szóra gondoltál "t"-nélkül az "értelmes emberként minek pártosodni" mondatrészben! :) :) :)
Nem arra gondoltam , effajta célozgatás nem tartozik az én világomhoz!
Gyik-es net-társ üzenetéhez küldtem toldást, ide :
"Ézsaiás próféta jövendölései überelte_nek!"
Legyen kirekesztésmentes , szép a napotok! :)
valószínüleg, sok meleg van a jobbikban csak nem vállalják.
én füveset ismerek, akinek még valami pozíciója is van náluk, pedig hivatalosan a drogok ellen vannak
Én a törvényteverezet szerint 9 évet kapnék, mert élettársi kapcsolatban élek egy másik férfival, amiről a kiskorú rokonaim is tudnak, mivel a párom is a családhoz tartozik.
Melegek! Ti hány évet kapnátok, ha életbe lépne a törvény?
"mivel a párom is a családhoz tartozik."
Mi az, hogy a családhoz tartozik?
Vérrokon?
Jesszusom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!