Vélemény (videó Orbánról)?
Valami nagyon nincs rendben nála!
Hogy mi, azt én tudom megmondani de az tuti hogy valami nem klappol ennél az embernél!
Simán el tudom hinni amit leírtak...
Szia!
Az biztos,hogy amit csinál nem normális,de az sem ami a világban máshol történik!
Nem lepődtem meg, Orbánról eddig is sejtettem, hogy egy idegbajos, cezaromániás őrült. Mikor először leváltották a Fideszt, már akkor is gyártotta a hülyébbnél hülyébb összeesküvés-elméleteket, sőt, úgy tudom kezelték is valami mentális összeomlással.
Egyébként aki az amerikai népszavát komolytalan sajtóforrásnak véli (és itt most nem az amerikai népszavát akarom védeni) az jelöljön már meg hitelesnek minősíthető sajtót, újságot, oldalt.
Már nagyon régen nyalogatja a száját, ha még valakinek nem tűnt fel, főleg ha zavarban van, de ez már kezd kóros lenni. Egyébként nem trükkfelvétel, mert én élőben is láttam a sugárzást. Nekem már a Horn-Orbán vita alatt feltűnt, csak az első 1 percben 7-szer nyalja meg a száját, azaz átlagosan 8 másodpercenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!