Szerintem úgy gondolta, hogy még kevés az országban a válás. Mert meglátáson szerint ezzel csak azt éri el, hogy még több lesz. Ennyi ingázást nem sok kapcsolat fog kibírni. Mint ahogy benne is van, itt már közös programnak esélye sincs. Akkor meg mi tartson össze egy házasságot/családot?
Istenem szabadíts!Ha ez kihúzza kormányon 2014-ig, addigra totál kicsinál mindent!Mit fog még kitalálni???!Azt már elérte, hogy anyagilag még jobban lehúzta az emberek nagy részét, az ország tovább amortizálódik, most már mindenképp szét akarja b@szni a családokat is.Eddig "csak " a közmunkásokat akarta a z ország másik végébe zavarni.Kicseszés mindenkivel, közeben hajtogatja, hogy micsoda sikereket ért el.Nos rombolás terén , igen.
NINCS elegendő melóhely egyik megyében sem.Ezért kár az embereket ide-oda zavarni.Támogatni pedig nyilván nem a dolgozót fogj,a hanem a munkáltatót, az meg szokás szerint benyeli.Nincs az az épeszű ember, aki egy bizonytalan, 1-2 hónapos munkáért 5 megyével arrébb költözne úgy, hogy a keresete 3/4-ét elviszi az albérlet.A hülyének is megéri nem??
2012. aug. 25. 17:40
2/8 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, nincs az a kapcsolat, ami kibírná.Nekem ráment a házasságom, mindkettőnk idegei, a férjem ép esze, és azt hiszem az enyém is...Fizu vagy van vagy nincs, ha ingázik, vagy szállón lakik, aki dolgozik ,azt először fizetik, meg a kaját, meg az egyszeri hazautat havonta is.Aztán valami rejtélyes okokra hivatkozva-külsős cégnél van, stb-sorban elveszegetik. Sőt, még messzebb kell/ett volna menni a szállásért, fizetni és onnan naponta ingázni, és persze azt is nekünk fizetni.A végére én fizettem volna, hogy a férjem ne legyen itthon egész hónapban, és még a kaját is itthonról hordja. De ez csak egy példa a sok közül, a 12 év alatt.
2012. aug. 26. 09:32
3/8 anonim válasza:
nézzük gyakorlatiasan a dolgot
tehát pl én kecskeméti vagyok és szegedre járok be dolgozni
ez oké
kapok támogatást rá ennek fejében lemondok a családi életről és a pl 8 órás munkanapom 16 órán át fog tartani mert 4 óra utazás oda meg 4 vissza (ha nem autóval megyek)
ez csodálatos
DE MIT CSINÁL A SZEGEDI AKI ELŐL ELHALÁSZTAM A MUNKÁT?
jön kecskemétre dolgozni?
ez már a xar xarjának a xarja
viktornak lehetne végre 1 értelmes ötlete és tesztelhetné egy tíz emeletes ház tetejéről hogy a gravitáció valóban létezik e
2012. aug. 26. 09:35
4/8 anonim válasza:
Én nem vagyok Viktorista, de ennek személy szerint örülnék. Nálunk az Alföldön nincs pedagógus munka, már rég gondolkoztunk a férjemmel, hogy felmegyünk Pestre (mind a ketten pedagógusok vagyunk, most gyárban dolgozunk. Persze nem büdös a munka, de szerettem tanítani). Mindenképpen mennénk, ez a támogatás csak jól jönne.
2012. aug. 26. 12:15
5/8 anonim válasza:
Amerikában nem gondolkodnak, hogy egy állásért az ország másik felébe költözzenek. Nálunk azt várják (lásd Üzletek, pénzügyek kategória), hogy otthon tudjon dolgozni, semmi dinamikusság nincs az emberek nagy részében (ing!).
2012. aug. 26. 17:20
6/8 anonim válasza:
Mert ahhoz khm.... államilag jól körülszabályzott és támogatott bérlakási rendszer kéne.
Meg hát ne felejtsük az albérlők jogait maximálisan tiszteletben tartó és szerető főbérlőktől hemzsegő Magyarországról beszélünk.
A témára rátérve megmutatta Viktor hogyan lehet a pénzt feltűnően ámde állati ostobán költeni.
2012. aug. 26. 17:31
7/8 anonim válasza:
Egyik politikus sem fog segíteni. Meg van kötve a kezük. Én mszp-s voltam, de ne hidjétek, hogy jobbak lennének. Senki sincs. Jobbiknak vannak jó ötletei, de nagy f.os az egész. Képmutatóak, zsidóznak..aztán Csanád ugyanúgy zsidó, leváltják felvétel miatt, Morvai Baló volt felesége, jogvédő. Sőt melegekkel foglalkozott...stb... ígérték, hogy lesz havonta lesz fogadóóra, aztán parlamentbe sem látni sok képviselőjüket. Majd kapánykor lesz. Azért mondom, mert szerintem talán megnyerik, vagy második lesz. El kell kergetni az összes politikust, nincs szükségünk rájuk. Soha nem segítettek. Ki kell lépni az Eu-ból, szívesen látunk bárkit, aki segít, vagy túrista. Magyar embernek magyar várat kell építenie, nem Tescot és társait. Szinte önállóak tudnánk lenni. Kellene átmeneti cserekereskedelem, összefogás, gyárat létrehozni, termelést. Közben reménykednénk, hogy békénhagynak, dolgunkat végezhetnénk.
2012. aug. 28. 21:01
8/8 Gauldoth válasza:
??? Ez minek??? Nem azért járt be eddig is olyan távolról, mert megérte neki?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!