Ennyit a DK-ról. Szerintetek nem undorító?
Nos, hogy legyen egy kis előélet, 2 pártal szimpatizáltam. Jobbik/DK. Mind2-nél feliratkoztam ahol lehetett. Jöttek is az anyagok.
Egyszer csak megnézem facebookon, "DK kedveli hogy a magyar gárdát lenácizzák". Már megbocsáss.
A magyar gárda 1x se megy ki ok nélkül.
Azt hittem a DK-ban van annyi tisztesség, hogy "hazaszeretőek". Tévedtem.
Egy olyan kezdeményezést lenácizni, amely "okkal" és egyedül állami támogatás nélkül kiáll a rendért, elég kellemetlen lehet.
DK-nál nagyobb hazaáruló pártot én még életemben nem láttam. Már csak a nevétől elkap a hányinger.
Mit tudott felmutatni anno a DK- még MSZP idején a közbiztonságról? Azt hogy betör valaki, és nézzem végig ahogy meglop. Mert bántani se bánthattam. MAx megkinálhattam egy kávéval.
Szánalmas volt az akkori BTK, ami hála isten, hiába hogy utálom a fideszt, most jobb lett, mert már le is üthetem.
Egy ilyen "MSZP - DK" akar kormányélre kerülni, aki szarik a közbiztonságra. "Megloptak? - Ezvan." "Jelentsd fel a rendőrségen..."
Ezek a szövegeik. A rendőrség meg csak feljegyzi, és bedobja egy mély fiókba.
Szarom le hogy luxuskörülmények a jövőben. Tételezzük fel, veszek egy csomó jó dolgot, jól megélek, mert jó a gazdaság.
Na de mit érek ha jön a tolvaj és ellop minden szart? F@sznak kell gazdaság, ilyen közbiztonságnál...
"A magyar gárda csak oda megy ki, ahol van valami konfliktus a két népcsoport között és még jobban lehet szítani a tűzet. Békét már nem tudnak teremteni, izomkodni, magyarkodni azt tudnak! "
Szerintem te vagy az aki az atv-ből tájékozódik.
A gárda ott jelenik meg ahol a tisztességes lakosság érdekét, tulajdonát, nem védi meg sem a rendőrség, sem az állam. És általában, az állampolgárok kérik meg rá a gárda tagjait, hogy segítsenek nekik, nem pedig a gárda parancsnoka bök rá a térképre véletlenszerűen, hogy most itt fogunk megjelenni ("félelmet kelteni").
És azt még megkérdezném, hogy szerinted a "konfliktus" mitől alakulhatott ki a "2 népcsoport között", ami okot ad a gárda jelenlétére? Gondolom szerinted azért, mert ott mindenki rasszista. Nem azért, mert mindent ellopnak, ameddig a tisztességes emberek dolgoznak, hogy el tudják tartani őket. És azért sem, mert ha rajtakapják őket, és rájuk szólak, akkor megfenyegetik az ingatlan tulajdonosát, hogy megverik, megölik. Ugye? És még sorolhatnám reggelig, hogy mivel keserítik meg a becsületes adófizetők mindennapjait, az orkok. De aki az atv-s, rtl-s, tv2-s...agymosást nézi mindennap, az csak annyit kap a valós eseményekből, hogy rasszista, antiszemita, náci, neonáci...
Igen méltányos és tárgyilagos a Jobbik, nagyon igazságos. Erről egy gyöngyszem bizonyságul (Király András - Jobbik szóvivője főszereplésével): http://www.youtube.com/watch?v=KXxwF0rNRIs
Azért szeretném megjegyezni, hogy ha már annyira dicsérted a Fidesz önvédelmével kapcsolatos törvénymódosításait, hogy bár a probléma felvetése jogos, de a kivitelezés csapnivaló. Ezzel csak annyit érnek el, hogy a betörők sokkal keményebben fegyverkeznek fel, és sokkal agresszívebbek lesznek, hogy megelőzzék a "megelőző önvédelmet". Ez nagyon veszélyes. A bűnözők felkészültebbek. Csak egy példa: a fegyvertartás szabályai elzárt helyen kell tartani a lőfegyvert és a töltényeket kitárazva külön... ha ezzel elkezdenek játszani, amikor hallják a betörőt, beleszámítva a sötétet, stb. akkor sok esélyt nem adok a lakástulajdonosoknak, viszont a rengeteg fegyver majd nagyon jó lesz arra, hogy a diákok villogjanak vele a suliban, hogy családi perpatvart "oldjanak meg" vele.
A Jobbiknak semmilyen megoldási stratégiája sincs tényleg csak a felszínt kaparja nagyon látványosan.
Azért néhány Jobbikos is megérdemelne egy-egy cigányfelvonulást a házuk előtt olyan békés-félét, amilyent a Jobbik művelt (valami "kenyeret" dobtak be az udvarra).
Ennyit a nagy kereszténységről.
"Azért néhány Jobbikos is megérdemelne egy-egy cigányfelvonulást a házuk előtt olyan békés-félét, amilyent a Jobbik művelt"
Vannak ilyen cigány felvonulások ne aggódj (baseballütő, vasvilla, szamurájkard)! Csak éppen a szerencsétlen idős vidéki emberek tapasztalják meg. Gondolom ez annyira nem zavar. Hadd hulljon a férgese, igaz? Ennyit az empátiáról. Egyébként ne aggódj az az idő is eljön, amikor a Jobbik előtt vonulgatnak, ha kellőképpen elszaporodnak. De akkor Neked is annyi lesz, remélem tisztában vagy vele.
"Nos, hogy legyen egy kis előélet, 2 pártal szimpatizáltam. Jobbik/DK. Mind2-nél feliratkoztam ahol lehetett. Jöttek is az anyagok."
Rendkívül hihető történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!