Mit jelent neked augusztus 20-a?
Az ország születésnapját, és mint ilyen, a szívemhez legközelállóbb nap, a legjobban várt dátum.
Ezen a napon korán kelek, hogy megnézzem a zászlófelvonást és a tisztek eskütételét, a légi- és vízibemutatót, a körmenetet, és a legszebb ruhámban együtt eszünk, az egész család, a nap során folytatott bográcsozás eredményeként. Lezárásul pedig megnézzük a tűzijátékot (vagy a budapestit tévében, vagy a helyit élőben.)
Ezen a napon nem vagyok hajlandó fájdalmas dolgokról olvasni, politikával foglalkozni, és interneten eltölteni a napomat. Ez a nap más, és mindig gyorsan eltelik.
Hogy itt mennyi idióta van akinek augusztus 20 egy átlagos nap az takarodjon az országból mert én fogom kikergetni, aki ezt nem tartja fontosnak az bújjon el!
Nekem azt jelenti, hogy egy csodálatos országban élek melyet 1000 éven át sikerült normálisan ápolni, csak az utolsó 23-at elbaszták! Éljen a haza Le a FIDESSZEL, LE a MSZP-VEL!
Csak az utolsó 23-at b*ták el?
Az utolsó 70-et kegyetlenül nagyon. A többit csak nagyon. Sose volt normális vezetése az országnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!